Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AVF] Problem z dopasowaniem climatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam a ja mam takie pytanko. montuje se fotele od ślina do b6 i są grzane mam kupiony od b7 z tym sterowaniem do tego podgrzewania chodzi mi o to czy jak podłącze se go to podobno powyskakują mi błędy. czy to prawda ze trzeba jakieś tam gmeranie w fisie robić(mam pluł fis) czy po podłączeniu morze będzie wszystko ok ????? a i podobno po podłączeniu nie będzie działać ogrzewanie tylnej szyby czy da się to jakoś obejść bo zima nie daleko. ????????

Opublikowano

witam a ja mam takie pytanko. montuje se fotele od ślina do b6 i są grzane mam kupiony od b7 z tym sterowaniem do tego podgrzewania chodzi mi o to czy jak podłącze se go to podobno powyskakują mi błędy. czy to prawda ze trzeba jakieś tam gmeranie w fisie robić(mam pluł fis) czy po podłączeniu morze będzie wszystko ok ????? a i podobno po podłączeniu nie będzie działać ogrzewanie tylnej szyby czy da się to jakoś obejść bo zima nie daleko. ????????

Znajdz panel od B6 (a ten co masz sprzedaj) bo faktycznie będzie problem z grzaniem tylnej szyby (nie wiem czy to jedyny taki problem). Przy nowym panelu z tego co mi wiadomo i tak trzeba zrobić jego adaptację więc nic nie zadziała plug&play nawet jeśli weźmiesz ten od B6. Aaa i nie gmeranie w FIS (ale Ty pleciesz) tylko VAGiem trzeba się pobawić.

Opublikowano

dobra gadałem z typem co mi tego clima sprzedał i wymieni mi go na właściwy

(na szczęście). a i mam tego całego waga ale jestem jeszcze za cienki zęby adaptacje przeprowadzać, jak dojdzie ten clim od b6 to karne się do jakiegoś fachowca w trujmieście. dzięki bardzo za rade bo już chciałem go podłączać ale se to odpuszczę bo ja nie da rady to po co se nerwy psuć.. pozdrawiam