grzesiek88 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam Pytanie do znawców czy gwint z golfa IV będzie pasował do mojego autka?? Mam okazje kupić gwint KW za dobrą kasę od znajomego z niemcowni stąd moje zapytanie. Pozdrawiam
Bulczas Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Do A3 podajże pasuje ale do A4 na pewno nie
c3gla Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Napewno nie, A3 to jest ta sama konstrukcja co Golf IV, jak bedziesz mial okazje od Passata B5 to szybciej podpasujesz Pozdrawiam.
grzesiek88 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 od paska podejdzie?? od lifta też??
c3gla Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Podejsc powinno w zasadzie dokladnie Ci nie powiem czy od B5FL rowniez, dopiero w poniedzialek jestem w pracy i wtedy bede mogl to sprawdzic ale do tego czasu ktos inny pewnie rozwieje twoje watpliwosci. Pozdrawiam.
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Od paska tylko przód podejdzie
Michał Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 od paska podejdzie?? od lifta też?? przód tak, tył nie
A-rek Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 od paska podejdzie?? od lifta też?? przód tak, tył nie dokladnie :>
Rekomendowane odpowiedzi