ALEKSANDER Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 mam problem coś mi stuka przy przekładni byłem na stacji luzów niby nieme sprawdzali dwa razy może to coś przy kolumnie kierowniczej ? pomocy Kolejny twój temat i kolejny źle nazwany, stosuj 2 punkt regulaminu [spedyt]
cayenne Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Ale jak Ci stuka,na zapalonym silniku,na zgaszonym,podczas jazdy na wprost,tylko przy skręcaniu.Równocześnie z tego,co napisałeś może stukać wszystko,nawet breloczyk przy kluczach. Konkretniej napisz.
ALEKSANDER Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 stuka zawsze gdy ruszam kierownicą obojętnie czy stoje czy jade 2 upomnienie, dalej nie zmieniłeś tematu [pre_pl]
cayenne Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Jeśli kręcisz kierą,gdy auto jest zgaszone to nic poważnego.Natomiast na zapalonym silniku,to może być objaw zużytej przekładni kierowniczej.Wycieków nie ma? Ewentualnie podjedz do mechanika,niech lekko podkręci Ci śrubę kasującą luzy,może to pomoże,o ile oczywiści przekładnia nie jest w opłakanym stanie. Proponowałbym też sprawdzić końcówki drążków kierowniczych jak i sam drążek. Tak ,czy inaczej bez diagnozy się nie obejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi