Garage Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Witam, wczoraj w trasie zapalila mi sie kontrolka z AIRBAG 17931 crash signal from airbag ecu implausible signal P1523 intermittent Jesli mial ktos taki problem lub wie o co chodzi to prosze o jakies podpowiedzi, dzieki i pozdrawiam
ZuKeRs Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4564.0 radze sprawdzic polaczenie airbag foteli w podlodze, wyczyscic piny, napiac styki, ogladnac kabelki. Kasujac blad sprawdzic ktory airbag zostal wywolany.
dominikkk_ Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 czy odpinając te wtyczki pod fotelem trzeba odłączać akumulator?
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 czy odpinając te wtyczki pod fotelem trzeba odłączać akumulator? nie trzeba odpinać AKU, wystarczy wyjąć kluczyki ze stacyjki i śmiało możesz odpinać wtyczki airbag od foteli. Fotel demontowałem już chyba ze 3 razy i nigdy nie odpinałem AKU
Rekomendowane odpowiedzi