dziuniek Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 siemka oto moja lala : ROCZNIK 1996 SILNIK 19 TDI SILNIK AFN ORYGINALNY PRZEBIEG KSIĄŻKA SERWISOWA NIEMIECKA I POLSKA WYPOSAŻENIE STANDARD - ELEKTRYCZNE SZYBY I LUSTERKA -PODŁOKIETNIK - CLIMATRONIK - ALARM ,IMMOBILIZER, BLOKADA SKRZYNI BIEGÓW FELGI ORYGINALNE AUDI :gwizdanie:16 NOWE FOTKI
ykk Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Ladnie ladnie.. Z tym ze AVG to na pewno nie jest..
Szuder Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 ładny avancior ja bym wymienił felunek na większy
marinero Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Ladna furka!! do zmiany kierunki, i do zlikwidowania oznaczenie TDI!!
Pelex Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Ładna i tak jak koledzy piszą felga jakaś może większa kierunki koniecznie do wymiany i wydaje mi się że kolega ykk ma racje chyba coś pomyliłeś z tym silnikiem raczej masz AFN-a
dziuniek Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 siemka oto moja lala : ROCZNIK 1996 SILNIK 19 TDI SILNIK AFN ORYGINALNY PRZEBIEG KSIĄŻKA SERWISOWA NIEMIECKA I POLSKA WYPOSAŻENIE STANDARD - ELEKTRYCZNE SZYBY I LUSTERKA -PODŁOKIETNIK - CLIMATRONIK - ALARM ,IMMOBILIZER, BLOKADA SKRZYNI BIEGÓW FELGI ORYGINALNE AUDI :gwizdanie:16 NOWE FOTKI NOWE FOTKI :>
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Stoi jak KOZA- strasznie wysoko
Rekomendowane odpowiedzi