krajan801 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Proszę o pomoc.Padły mi pompo wtryskiwacze o oznaczeniu 045130073t czy mogę wstawić starsze np.038 130 073F lub 038 130 073 J bo takie znalazłem używane.Słyszałem opinię, że regenerować się nie opłaca co wy na to?
cowboy Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 dlaczego sie nie opłaca regenerować ? znane mi jest co namniej kilkanascie przykładów udanej regeneracji pompowtrysków przy okazji połączonych ze zwiększeniem mocy (wydajniejsze koncówki)
scot77 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 kolego mozesz wstawic zamienniki ale ktos kto sprzeda ci pompki niech ci da gwatancje rozruchowa na.5 dni a ty wtym czasie sprawdz sobie te nowe pompki na kompie .....pozdrawiam
cowboy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 dokładnie, uzywki tylko z gwarancją rozruchową 7 dni... a opcja zwrotu towaru gdyby nie banglały...
krajan801 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Dzięki za podpowiedź.Regeneracja w mojej mieścinie kosztuje 650 zł za sztukę- to trochę dużo a nawet przesada! O tych parametrach (073T) trudno namierzyć,a mechanik powiedział żeby takich szukać,bo inne mogą płatać figle. Jak ktoś przez przypadek znajdzie o tym numerze to proszę dać znać i namiary.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
andrewb25 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 w krakowie gdzieś jakaś firma regeneruje za 300zł/szt
Rekomendowane odpowiedzi