rafalekx Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Nooo bajeczka kurcze ja też o tym myślę, właśnie takie dokładnie takie chcę To ile w sumie taka przyjemność będzie kosztowała? same lampy to już wiemy że 500 + kierunki czyli 600-650, + HID czy coś tego typu... suma ile? 800-900? Podaj dokładnie hehe czekamy na fotoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damien Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 lampki- 625zl zestaw z przetwornicami i żarnikami D2S- 450zl suma- 1075zl [br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 08:46 _________________________________________________foty laleczki na letnich kapciach... dopiero teraz znalazlem troche czasu na wiosenne mycie i pastowanko. na razie brak xenonu przetwornice jeszcze nie doszly. podobno nie mieli jakis kabelkow na stanie i qr....wa nikt nie mial zamiaru mnie o tym poinformowac. podobno maja wyslac mi przetwornice we wtorek... pozyjemy, zobaczymy... na dzien dzisiejszy fura wyglada tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Damien Zakladaj te lampki ktore kupiles, maluj dokladki w kolor, lekka sciema i bedzie wypasik.. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halskii Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no na tym felunku wyglada super o wiele bardziej przykuwa wzrok niz tamte pletwy co wczesniej miales , luukam sobie na twoje zmiany bo auta podobne ,teraz czekam jak zalozysz lampy w tej czerownej OOOO jak bedzie sie podobac a zapewne bedzie to ide twoim tropem i tez zakladam pozdro dla Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damien Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 jasne,ze zamawiaj... wyglad bedzie malinowy na sucho przymierzalem i zrobilo mi sie mokro w kroczu jak tylko zaloze, od razu cykne foto i zapodam... jak bedziesz kiedys w Legnii to daj cyka, ustawimy sie na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi