greg1 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Ostatnio wymienialem,podaje nr. bosch 1461015303 Moze sie komus przyda(Koszt 9zl)
jaro333 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam. Jak to robiłeś, bo nie wiem czy trzeba regulować jakoś po wymianie? czy tylko regulacja jak się zdejmie cały nastawnik.
aron82 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Właśnie, możesz podać kilka szczegółów odnośnie wymiany uszczelek pod nastawnikiem? Zauważyłem ostatnio że leje mi z pod nastawnika i nie wiem czy sam sobie z tym poradzę pod garażem czy raczej wymaga to jakichś specjalnych narzędzi i lepiej udac się do mechanika.
izek Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Uszczelka pokrywy (vel. dekla) nastawnika jest łatwo wymienialna - równie łatwo znaleźć fotostory na tym forum (szukać wymiany czujnika paliwa) - nie wymaga regulacji itd. Uszczelka pod nastawnikiem, to już zdaje się inna historia - chyba trzeba do tego rozebrać kawał pompy.
OLIVER Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Uszczelka pod nastawnikiem, to już zdaje się inna historia - chyba trzeba do tego rozebrać kawał pompy. bzdura ... odkręcasz dodatkowe śrubki wkoło nastawnika i już masz odkręcony .. :szukaj:było o tym na forum ..nim zabierzesz się do wymianu uszczelki pod nastawnikiem..
Rekomendowane odpowiedzi