Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] REMIX = RIEGER + VOTEX 19" 9,5j Milltek + 034 HFC itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry silnik i ładna fela :good: Ale te wszystkie udziwnienia bodykitu bym eksmitował :thumbdown: Zapodać body od S4 i będzie aut jakich mało :good: Szkoda że brak quattro przy takich planach z mocą :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Ale to nie są Bixy :gwizdanie:

wiem o tym... czytaj dokladniej z podkresleniem na albo :tongue4:

Opublikowano

:thumbdown: :thumbdown:

jak dla mnie Rieger w B6 roboty nie robi :thumbdown::sick3:

Ale graty za mody i pomysły na przyszłość :wink4:

500 kunia z 1.8T??

To prawda????

Opublikowano
  • Autor

Zapodać body od S4 i będzie aut jakich mało :good:

Body S4 jak dla mnie nie robi szalu :kox: skromne i tysiace audic takich jezdzi

przynajmniej takie jest moje zdanie... :wink4: [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 17:32_________________________________________________

500 kunia z 1.8T??

To prawda????

tak to prawda :> - http://www.audizine.com/forum/showthread.php/266477-***-034-Motorsport-Audi-A4-B5-B6-1.8-20V-Turbo-KITS-200whp-to-550-whp-***

Opublikowano

piekna furka...ale po obejrzeniu zdjeci wiedzialem ze beda chlopaki Cie kierowac w strone S4 lub s-line...taka specyfika forum :tongue4:

Mi sie widzi!!

Opublikowano
  • Autor

piekna furka...ale po obejrzeniu zdjeci wiedzialem ze beda chlopaki Cie kierowac w strone S4 lub s-line...taka specyfika forum :tongue4:

Mi sie widzi!!

Tez tak myslalem bo przegladalem wczesniej auta tzw. Moje A4 :> Choc ja uwazam, ze kazda Audica wyglada lepiej po tzw. stylizacji tuningowej doslownie kazda

nawet R8 :notworthy:

Firm takich moze nie ma za wiele ale robia dobra robote :good: w wiekszosci niemiecka :good:

Auto dostaje nowe body :) i co najwazniejsze bryla auta nabiera charakteru :>

Masywniejsza, szersza, obnizajaca optycznie auto itp. w stylizacji masz wiecej opcji wyboru i oto chodzi :good: ( wiekszy wybor :gwizdanie: )

Przeciez wazne aby kierowca byl zadowlony... jednym wystarcza " popularne " S innym nie :no: :no: :no:

Opublikowano

ja tez potwierdzam ze wszycy by tu wciskali s4 albo s-line i wszystko w serii..a ja lubie jak jest cos innego i przezto twoja fura mi sie podoba

Opublikowano

mi sie tez podoba,swojego czasu tez szukalem takiego zderzaka ale dalem sobie spokoj tylko te znaczki z klapy out :naughty:

no i jakas dobra gleba i bedzie git :decayed:

Opublikowano

wez mi sprzedaj ta dokladke tylna ms design z porfilem na 2 dyfuzory :evil:

Opublikowano
  • Autor

juz wymontowalem i wysle dzisiaj pierwsza klasa :polew:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 07:45_________________________________________________

jakas dobra gleba i bedzie git :decayed:

gleby juz wiekszej nie bedzie bo wylupie tylne nadkola przy 3,4 osobach :>

przypominam ze mam 19" 9.5 J !!! :kox:

Opublikowano

David przeciez ty masz taka dokladke i nawet udalo ci sie jakos dopasowac ten wydech do tego :>

Opublikowano
  • Autor

David przeciez ty masz taka dokladke i nawet udalo ci sie jakos dopasowac ten wydech do tego :>

Davidowi chodzi o cos takiego

88777816.jpg

20830285.jpg

a ma

dsc00208ko.jpg

Opublikowano

tak myslisz :rolleyes: to co nic w watku nie napisales :bicz: nie wiem co ludzie mysla o tym :gwizdanie:

z profilami zdecydowanie lepiej :good: ja mam takie male wyciecia w dokladce,jakby ktos widzial taka dokladke z profilami to dac znac :rolleyes: no ale lotke na klape bede wrzucal dzieki za bezposrednie porownanie :>

nasze a4 sa podobne do siebie dokladki tyl fele 19 czarne w srodku rant srebrny

moze pomaluj/wymien sobie ta listwe czarna pod tablica jak ja mam

mi zostalo tylko wymienic chrom wokol szyb i bedzie cala black :evil:

Opublikowano

tak myslisz :rolleyes: to co nic w watku nie napisales :bicz: nie wiem co ludzie mysla o tym :gwizdanie:

z profilami zdecydowanie lepiej :good: ja mam takie male wyciecia w dokladce,jakby ktos widzial taka dokladke z profilami to dac znac :rolleyes: no ale lotke na klape bede wrzucal dzieki za bezposrednie porownanie :>

tą lotkę spojler S4 kupujesz ori :chytry: ???

bo też się rozglądam i szukam jakiegoś sprawdzonego zamiennika bo jeszcze mnie nie pogięło żeby 1500zł za kąsek plastiku dać :gwizdanie:

Opublikowano

no co Ty za ta kase to juz wole kiere TT ktora tez jest w planach,mysle nad zaryzykowaniem jakies z laminatu, nawet jakby ori byla za 500-600zl to tez uwazam ze za duzo jak za plastik na klape

Remik nie wiem czy ten zderzak jest do b6 ale wez kup taki a mi dokladka :evil:

http://allegro.pl/zderzak-tyl-audi-a4-s-line-rieger-tuning-i1255496694.html

Opublikowano

no co Ty za ta kase to juz wole kiere TT ktora tez jest w planach,mysle nad zaryzykowaniem jakies z laminatu nawet jakby byla za 500-600zl to tez uwazam ze za duzo jak za plastik na klape

Remik nie wiem czy ten zderzak jest do b6 ale wez kup taki a mi dokladka :evil:

http://allegro.pl/zderzak-tyl-audi-a4-s-line-rieger-tuning-i1255496694.html

no właśnie... tylko trzeba zaryzykować jest napewno parę osób na forum które ryzykowały i im się trafiło... jeśli ktoś na takową osobę trafi dajcie znac :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nic nie sprzedaje :decayed:

Kur... chlopaki laminaty chcecie kupowac :polew: :polew: :polew::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Jak nie chcecie wydawac na orginalne to przynajmnie zamienniki ale z plastiku tzw. ABS !!! :good:

tutaj macie takie cos ale wyglada o wiele :thumbdown:http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-S4-8E-B6-Sport-Boot-Spoiler-Lip-Trim-S-Line-DTM-/220679838257?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33618b1a31

ten moze i lepiej ale nie jest ori i to pieprzony laminat za 300 :polew: :polew: :polew:

http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A4-B6-BOOT-LIP-SPOILER-S4-LOOK-/200525816498?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eb04522b2

Ja mam oczywiscie ori :> na klapie...

Dziwi mnie to, ze jestescie zaszokowani cenami ori :gwizdanie:

Wiem, troche to kosztuje ale lepiej aby przemiana przebiegala " wolniej " niz badziew zakladac na szybko...

[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 07:27_________________________________________________

no troszke sa podobne... :tongue4:

a z ta listwa srebrna to dobry pomysl :good:

Opublikowano

listwy S4 na drzwi takie jak mam kosztuja jakies 1700zl - nie malowane !

Przesadziles :) Ja kupowalem w serwisie i wyszly 1400~

Opublikowano

to Ty wszystko sam zakladales po tych cenach :shocked: ja za dokladke moja na tyl na allegro dalem 350zl :decayed:

Opublikowano
  • Autor

listwy S4 na drzwi takie jak mam kosztuja jakies 1700zl - nie malowane !

Przesadziles :) Ja kupowalem w serwisie i wyszly 1400~

ja dalem 300 euro :> wiec prawie tyle samo co ty ale normalnie kosztuja wiecej

w salonie audi UK - 350 funtow !!!

tutaj masz niemiecki ebay prawie 400 euro !!!

http://cgi.ebay.de/Audi-S4-8E-Turleisten-Schweller-A4-B6-B7-/400079009138?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5d26913572

no i tansze :polew: za 360 euro !!!

http://cgi.ebay.de/OEM-Audi-S4-Turleisten-Schutzleisten-A4-RS4-8E-01-08-/360304242120?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e3ce6dc8

wiec miales chyba mega promocje !!![br]Dopisany: 13 Październik 2010, 14:27_________________________________________________

to Ty wszystko sam zakladales po tych cenach :shocked: ja za dokladke moja na tyl na allegro dalem 350zl :decayed:

no tak a teraz chcesz ja wymienic na taka jak moja :>

tutaj jest taka z archiwum allegro.

Gosc sprzedaje taka jak masz za 400 zl UZYWKA !

a na zdjeciu orginalnym ( z ta srebrna audica ) ma moja hi hi - ta ktora chcesz kupic

http://allegro.pl/audi-a4-b6-s4-s-line-01-04-8e0-zderzak-spoiler-i1168019328.html

Pytales czy tyle kasy wydalem - prawie tyle bo pare rzeczy kupilem troszke taniej :wink4:

a obecne ceny dokladnie tak sie przedstawiaja ( oczywiscie nie za uzywki ) do tego dochodzi lakierowanie no i montaz a wiec sporo wiecej...