michier Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam! coś boli mojego brd, problem taki ,że trzęsie lekko silnikiem gdy pochodzi 4-5 minut po uzyskaniu 90st wszystko jest wporzo no i druga sprawa moc jest ale jakos na kolana nie powala z biedą uzyskuje 220, w serwisie audi mowią ,ze wszystko jest ok, no ale nie jest. brd ma najechane 150tys w czym moze byc problem? vag nic nie pokazuje
Musashi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam! coś boli mojego brd, problem taki ,że trzęsie lekko silnikiem gdy pochodzi 4-5 minut po uzyskaniu 90st wszystko jest wporzo no i druga sprawa moc jest ale jakos na kolana nie powala z biedą uzyskuje 220, w serwisie audi mowią ,ze wszystko jest ok, no ale nie jest. brd ma najechane 150tys w czym moze byc problem? vag nic nie pokazuje zrob logi, przyjrzalbym sie pompowtryskiwaczom - zacznij od dodatku czyszczacego uklad paliwowy stp, motul. mozna probowac wykonac czyszczenie wtryskow, jest specjalna technologia. niestety krajowe paliwo nie sluzy tym silnikom.
michier Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Lałem już liqui moli ale tylko na jeden zbiornik no i brak poprawy, audi jest na gwarancji jeszcze ale czyszczenia wtryskow jakos nie kwapia sie podjąć.bylbym wdzieczny za info jaki log zrobc-turbo sprawdzalem i jest ok, hmm co dalej
Rekomendowane odpowiedzi