Saritankian Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 witam wczoraj nagle zaświeciła mi się kontrolka z paliwa a wskazówka spadła do zera akurat dzien wcześniej tankowałem do pełna i raczej nie wyjeździłem całego paliwa ... jest to sprawa bezpiecznika czy coś poważniejszego? jak można to sprawdzić ? pozdrawiam i prosze o pomoc
zuloo Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Sprawdź vagiem działanie instrumentów licznika, Jeśli strzałki normalnie się wychylą to będziesz miał coś z czujnikiem poziomu paliwa
grzesiek88 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 ja tak miałem winien był pływak w baku a bezpiecznik jest ten sam co od pompki paliwa więc by nie odpalił
gregson Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 miałem tak samo vag nic nie pokazywał, wyciągnołem tylko bezpiecznik włożyłem ponownie wszystko wróciło do normy spróbuj może masz podobną sytuację
Saritankian Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 witam problem już rozwiązany.... jakimś cudem pływak się zerwał i wpadł do baku , już założony i wszystko ok dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi