Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor Dlaczego Cie nie ma w battalionie my friend Nie wiem czy mnie przyjmiecie do waszego grona
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor dawaj Avatara do Iva i niech Cię podwiesi w B5B Ok oblookam o co kaman w tym zwijaku i będziemy później załatwiać resztę W środę prawdopodobnie kupię grill RS4 Tylko jak to się zakłada
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor , za ile wyczaczyłeś grylla, i ładnie ten zderzak CI uciekł ;( 200zł A szkoda gadać... Może kiedyś się uda kupić taki w tych pieniądzach A dzisiaj kolejny mod Akumulator => Centa Futera 72AH 720A bo wczoraj audiola powiedziała że dalej nie pojedzie
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l no ja grilla za 240zł z przesyłką wyrwałem, a aku wymieniałem w tamtym roku, z tego samego powodu
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor no ja grilla za 240zł z przesyłką wyrwałem, a aku wymieniałem w tamtym roku, z tego samego powodu Hehe no to nieźle Nie wiem czy go malować na czarno jak u Ciebie czy na razie zostawię taki jaki jest
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l jak masz ori to narazie zostaw, choć do CIebie pakiet czerń jak najbardziej by pasował
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor jak masz ori to narazie zostaw, choć do CIebie pakiet czerń jak najbardziej by pasował I tak właśnie zrobię, na razie go zostawię w ori a później pójdzie cały w czerń bo u mnie nigdzie nie ma chromu
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Autor u mnie został tylko na znaczkach i w lampach :gwizdanie: I bardzo dobrze to wygląda Jak bym kiedyś zrobił mod taki jak nosb czy Seba1-2 mają u siebie czyli lampy pomalować na czarno i zapodać biksenona to wtedy wszystko pójdzie na czarno
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l no myslałem o ciemnych lampach, ale jakoś nie jestem przekonany jak to bedzie wyglądać przy moim kolorze , a tak jak jest teraz jest elegancko, nosi mnie tylko na białą felgę, i wtedy by znaczek z przodu poszedł w biel, a tylni z czasem wyleci
Opublikowano 30 Sierpnia 201015 l Kozacki samochód naprawdę, nic dodać nic ująć - coś nadzwyczajnego. . . chyba najbardziej mi się podoba z forum i ten silniczek
Opublikowano 31 Sierpnia 201015 l Autor Kozacki samochód naprawdę, nic dodać nic ująć - coś nadzwyczajnego. . . chyba najbardziej mi się podoba z forum i ten silniczek Dzięki widzę lista modów się wydłuża wszystko ładnie i z dobrym "smakiem" A miałem już nic więcej nie robić Wczoraj założyłem fele 20" :kox:
Opublikowano 31 Sierpnia 201015 l Autor jedziesz z tymi felami Jak wam się podobają Narazie tylko jedną fotkę mam, kupiłem je za pół darmo zza oceanu
Opublikowano 31 Sierpnia 201015 l nie lubie chromu ale moga byc airrida zalozysz jak Glinek to bedzie
Opublikowano 31 Sierpnia 201015 l Autor nie lubie chromu ale moga byc airrida zalozysz jak Glinek to bedzie Pomyślimy