Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Rodzą się nowe pomysły :decayed:

Opublikowano

PABLO zamiast zakladac nowe gadzety, napraw ta belke.. :gwizdanie:

Belka już dawno naprawiona i jak nie jesteś w temacie to po co się odzywasz :gwizdanie: :tongue4:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 20:59_________________________________________________

Eee tam, Pablo czeka na zime co by jakiś filar wyhaczyć :naughty:

A z prostą belka to nie takie proste :decayed:

Jak coś to będzie znów szybkie Krakowskie Assistance :polew::decayed:

To jeszcze wymien ta wybrzuszona opone :)

Opublikowano
  • Autor

Belka już dawno naprawiona i jak nie jesteś w temacie to po co się odzywasz :gwizdanie: :tongue4:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 20:59_________________________________________________

Eee tam, Pablo czeka na zime co by jakiś filar wyhaczyć :naughty:

A z prostą belka to nie takie proste :decayed:

Jak coś to będzie znów szybkie Krakowskie Assistance :polew::decayed:

To jeszcze wymien ta wybrzuszona opone :)

Dojeżdze do końca zanim założę zimówki i te 245/35 pójdą już do kosza a przednie 235/35 dam na tył a kupię nowe 225/35/R19 na przód w przyszłym roku :)[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 02:10_________________________________________________Doszła nowa nie wielka lista kolejnych modów :)

A miało być koniec jak na razie :decayed: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 05:32_________________________________________________Zderzak S4 i gwint doszły do listy.

Opublikowano

Obawiam się, że lista modów nigdy się nie skończy :naughty:

Wiem po sobie, wydaje się, że robisz mod za modem a lista coraz dłuższa.

Felg, to Ci zazdroszczę. Musi być szał jak przejeżdżasz, szczególnie jak jest wrażenie, że koła kręcą się do tyłu.

Jak na tym filmiku:

Opublikowano
  • Autor

Nie jedna osoba się mnie pytała jak je dodatkowo jeszcze wypolerowałem czy zrobiłem jakiegoś dodatkowego moda że się kręcą do tyłu jak jechałem osiedlową prędkością, takie jest czasem wrażenie :D

Opublikowano

tak to jest, ale przy takich prędkościach to nie tylko mam8 tak wygląda ;)

ładne auto Pablo :good: już dawno dawno oglądałem, ale nie zebrałem się jakoś na odwagę wetknięcia tutaj mojego 5groszy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tak to jest, ale przy takich prędkościach to nie tylko mam8 tak wygląda ;)

ładne auto Pablo :good: już dawno dawno oglądałem, ale nie zebrałem się jakoś na odwagę wetknięcia tutaj mojego 5groszy :gwizdanie:

To się cieszę że Ci się podoba :wink4:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 15:08_________________________________________________Jeśli ktoś jest z małopolski i nie ma daleko to wpadajcie w Niedziele pod Galerie Kazimierz jak chcecie się przejechać R8 :kox:

http://akcje.interia.pl/a/piknik_audi[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 15:13_________________________________________________Panowie co myślicie o takich felgach 20" :gwizdanie: :cool1::decayed:860021856ca7311dm.jpg

Opublikowano

:kox:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

Śmiej się, śmiej się, zobaczysz bozia Cię ukarze ;( :kox::polew:

Wystarczy mi komentarz naszego Pana Mgr. Moderatora => "Matko Boska :!:" :polew:

Ten model felunku obczaję w poniedziałek na spocie A6klubu bo jeden kolega właśnie je kupił i już przyjedzie z założonymi :decayed:

Opublikowano

Wystarczy mi komentarz naszego Pana Mgr. Moderatora => "Matko Boska :!:" :polew:

Ten model felunku obczaję w poniedziałek na spocie A6klubu bo jeden kolega właśnie je kupił i już przyjedzie z założonymi :decayed:

mgr pisze sie bez kropki :)

Opublikowano
  • Autor

mgr pisze sie bez kropki :)

Fakt za szybko pisałem :gwizdanie:

Ty masz dobre plecy chyba bo w wieku 15 lat i taki papier z wyższym wykształceniem mieć :naughty::decayed::wink4:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 17:19_________________________________________________Kratki podświetlane kupione, tylko zamontuje i dam nowe fotki :)[br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 13:32_________________________________________________Dzisiaj był mini spocik z Michal19

Pozwolę sobie zarzucić fotki.

Michał zrobiłeś interes życia z tym zderzakiem :wink4:

88cb13ca3bc945d3m.jpg65b503b6522f88aem.jpga0abcac2739adf2bm.jpg71f6f4bfce032f50m.jpg

Opublikowano

Pablo, ten VW ma klubowe ramki czy to tylko photoshop?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiedziałem że w B5 były składane lusterka tak jak ma Michał u siebie i za***isty jest to patent który muszę wyrezać u siebie za jakiś czas :kox:0296b13c8bc98449m.jpg

Pablo, ten VW ma klubowe ramki czy to tylko photoshop?

Żaden photoshop, tylko inne autko KERCZIEGO bo też był z nami :banan2::evil:

Opublikowano

Kurde, za***iście wygląda twoja fura :drool:

Opublikowano

taki bajerek jak składane lusterka elektrycznie to tylko dla vipów były :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kurde, za***iście wygląda twoja fura :drool:

Dzięki :)

A ja Tobie zazdroszczę że masz :quattro::wink4:

Opublikowano

No jak u Ciebie było by :quattro: to byłby chyba ideał.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wyrezane zostały kratki podświetlane po lifcie :kox:seba1-2 :notworthy:

[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 01:48_________________________________________________A w tym samym czasie uciekła mi przed nosa prze za***ista okazja, zderzak KOMPLETNY S4 za 850zł :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jak tylko się pojawił na allegro dostałem cynka ale dosłownie brakło 3 minut bo już jak dzwoniłem do gościa to rozmawiał z kimś kto od niego kupi w poniedziałek ten zderzak :angry:

Jak się tylko dowiem że to ktoś od nas to ma gwarantowanego bana :gwizdanie:

http://allegro.pl/audi-s4-b5-zderzak-przod-oryginal-kompletny-i1207793040.html :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant::decayed:

Opublikowano

Dlaczego Cie nie ma w battalionie my friend :naughty::decayed::cool1:

Opublikowano

Dlaczego Cie nie ma w battalionie my friend :naughty::decayed::cool1:

chyba by się należał taki prezent :wink4: