Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki laptop do 3000zł 15.4''-17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , proszę o polecenie jakiegos lapka najlepiej Lenovo max 3k zł i martyca do 17" , przeznaczenie głównie multimedia , gry . [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 07:15_________________________________________________http://allegro.pl/lenovo-y560-i5-430m-4gb-500gb-hd5730-w7-100-new-i1253664677.html

chyb adobra opcja co??

Opublikowano

.. w kwocie ok. 3000 to seria 550 .. http://www.proline.pl/?prodid=IBM+59-036404

.. ten jest z 15 .. ale ma 1366x768 więc nie będzie problemu z podłączeniem do TV.. z tą rozdzielczością.. ma VGA i HDMI.. wi-fi - N..[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 07:54_________________________________________________... dobra.. a jak to jest w sferisie to ich męcz niech jeszcze coś dołożą..... :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, chciałbym podłączyć się do tematu, rozglądam się za laptopem do ok 3K. Jakby było coś faktycznie mega hiper to jestem w stanie zapłacić trochę więcej.

Moje wymagania:

procek Intel Core i5 ( na i7 raczej za mały budżet)

dysk 500gb

pamięć 4gb 1066Mhz

Karta Ati radeon HD5650 lub inna porównywalna, może być GF 330M lub podobna

matryca 15,6 lub większa

wytrzymała bateria

producent: Dell/Toshiba/IBM-Lenovo/Sony

w skrócie to tyle, może ktoś coś polecić? bo od czytania tych wszystkich rankingów i porównań już mnie bolą oczy :gwizdanie:

Opublikowano

ja tez chetnie sie podlacze...

co aktualnie jest warte polecenia tak do 2500 PLN :?:

nie uzywam laptopa do gier, ogladania filmow, a praktycznie tylko do korzystania z internetu :rolleyes:

Opublikowano

ja tez chetnie sie podlacze...

co aktualnie jest warte polecenia tak do 2500 PLN :?:

nie uzywam laptopa do gier, ogladania filmow, a praktycznie tylko do korzystania z internetu :rolleyes:

http://allegro.pl/asus-k52f-k52-core-i3-2x2-40ghz-4gb-500gb-hdmi-led-i1293968458.html w tej cenie jakość bezwzględnie wysoka + nowy procesor i3.. zmieniłem w rodzinie wszystkie Toshiby na Asusy i z bezawaryjnością jest od razu lepiej

Opublikowano

Ja polecam SAMSUNGA, mam od marca R580 z intel i3 i kartą gforca, matryca fullHD LED i jest :kox: , zero ale to zero problemów. W pracy mam Toshibe satellite ciągle coś się dzieje, taśma od matrycy uszkodzona, klawisze odpadają, lakier szybko się ściera :thumbdown:

stwierdzam jedno, Toshiba jakością wykonania jest daleko w tyle w stosunku do SAMSUNGA.

Opublikowano

ja w sumie od 5 lat uzywam lapka Maxdata, raz tylko pojechal na serwis i raz robilem formata :!: znow chetnie bym takiego zakupil ale niestety nie znalazlem jeszcze sklepu w ktorym moglbym go zakupic :confused4:

Opublikowano

lenove moze i ma dobra opinie, ale serwis porazka na calej lini. jak chcesz miec spokojna glowe to bierz tylko della. mam prywatnie dell 1749 17,3matryca procek i5 z grafa radeona 1gb 5650 smiga az milo i glosniki JBL. w firmie tez mamy delle od kilku lat i zadnych problemow. ewentualnie toshiba jeszcze.

Opublikowano

only ASUS są robione na własnych podzespołach reszta to chińskie zamienniki ew.DELL

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

jak już to "2" bym brał :wink4:

osobiście użytkuje HP i polecam tą firmę :good:

Opublikowano

jak już to "2" bym brał :wink4:

osobiście użytkuje HP i polecam tą firmę :good:

jakieś konkretniejsze argumenty dlaczego opcja nr. 2 ? :wink4:

Opublikowano

głównie ze względu na LED ....z ciekawości :wink4:

bo technicznie nie widze dużej różnicy :mysli:

ogólnie to Ja już więcej laptopa nie kupie do używania w domu bo sie kompletnie nie sprawdza (nagrzewa się,łatwo o awarie,drogie części i naprawy a samemu nie wyobrażam sobie to naprawiać....wszystko delikatne)

poza tym o DELL-u słyszalem same dobre rzeczy....kuzyn w anglii u nich pracował :cool1:

Sony nie widzi mi się jakoś jako producent komputerów :gwizdanie:

Opublikowano

głównie ze względu na LED ....z ciekawości :wink4:

bo technicznie nie widze dużej różnicy :mysli:

ogólnie to Ja już więcej laptopa nie kupie do używania w domu bo sie kompletnie nie sprawdza (nagrzewa się,łatwo o awarie,drogie części i naprawy a samemu nie wyobrażam sobie to naprawiać....wszystko delikatne)

poza tym o DELL-u słyszalem same dobre rzeczy....kuzyn w anglii u nich pracował :cool1:

Sony nie widzi mi się jakoś jako producent komputerów :gwizdanie:

okay, dzieki za wypowiedź :wink4:

fakt, o DELLu słyszy się same pozytywy, ja typowałem TOSHIBE, ale teraz wszystkie nowe modele strasznie się "brudzą" od palców i stwierdziłem, że nie kupię jej żeby się wnerwiać :gwizdanie:

a co do HP to kolega ma dość wysoki model Pavilion, który się grzeje i wyłącza nagle :gwizdanie:

Opublikowano

a co do HP to kolega ma dość wysoki model Pavilion, który się grzeje i wyłącza nagle :gwizdanie:

ja mam HP Pavilion dv6000 i jest dokładnie to samo....tzn pojawia się niebieskie tło i się wyłącza bez powodu :wallbash: .... coraz częściej :wallbash: