turdzi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 V6 i V8 na CR chodzi tak ze szklane wody mozesz na mim polozyc i sie nie rozleje , oczywisice jak sprawne i nie ma natrzaskane pol milona
vahu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Skoro tak - dlaczego jeździsz TFSI i WRX-em?
KmK Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Skoro tak - dlaczego jeździsz TFSI i WRX-em? przeczytaj watek o czarnej wdowie to Ci się rozjaśni EOT
Rosemeyer Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 TDI ma fajny moment z tym się zgodzę, ale TFSI kręci się wyżej i tutaj ma przewagę. spojrz prosze na tabele z osiagami i pokaz mi gdzie jest ta przewaga, bo ja jakos tego nie widze Ale jak dla mnie nie chodzi o to aby zrobić z Q7 bolid F1 - ma być po prostu cicho i bez wibracji - czego nawet o najlepszym TDI powiedzieć nie można. tak mowisz? to zapraszam i zmienisz zdanie. nie zebym byl jakims mesjaszem i mega zwolennikiem 4.2tdi, ale ten silnik to zupelnie inne tdi. 4ki i 6tki z CR są zupełnie w innej bajce.
ono Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Vahu coś ogólnie nieźle pier....li farmazony więc po co się męczyć z kopcącym na czarno ''prestiżowym'' traktorem? Gdzieś ty człowieku widział kopcące na czarno Q7 ? Mam w rodzinie Q7 4.2 TDi , bardzo fajny silniczek , jak na taką krowe spalanie stosunkowo niskie , dzwięk silnika super , zero wibracji , idealny silnik do Q7 . Mówicie że różnica Q7 w Pb a ON to 5 litrów ? Chyba sobie jaja robicie :gwizdanie: Pare tyś km zrobiłem Q7 i X6 Pb ( podobna masa itd ) X6 pali mi 30 , Q7 połowę tego . Pomijam już kwestie finansowe , ale strasznie wq jak trzeba tankować co godzine
_Makki_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Rosemeyer Ty masz felgi 21'' prawda? Mam mozliwosc kupienia 4 felg 10x21'', ET44, 5x130 4L0 601 025P To chyba cos takiego jak Ty masz prawda? Hmm, ale teraz widze ze Twoje nie sa polerowane? Cos takiego:
Rosemeyer Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 mam wlasnie takie jak na foto-polerowane. Te felgi występują w dwóch wariantach polerki- 'zweifarbig' z tytanowym wnętrzem i polerowaymi ramionami i 'einfarbig' jak na foto i u mnie
aju Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 moja mama ma Q7 z silnikem 6.0tdi... póki co więcej z nim problemu niż radości.... ale jak już jedzie to na całego
_Makki_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 mam wlasnie takie jak na foto-polerowane. Te felgi występują w dwóch wariantach polerki- 'zweifarbig' z tytanowym wnętrzem i polerowaymi ramionami i 'einfarbig' jak na foto i u mnie ok, te co mam na oku to 4L0 601 025P i wygladaja wlasnie jak u Ciebie. Pochodza z auta demo 2 felgi przejechane po krawezniku ale spokojnie do renowacji. Cena jak narazie za 4 szt to ok 1850zl [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 20:58_________________________________________________ moja mama ma Q7 z silnikem 6.0tdi... póki co więcej z nim problemu niż radości.... ale jak już jedzie to na całego Fajna masz mame :-) hehe
Rosemeyer Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 aju-kolega ma V12 i poza wiecznie niedogrzana ceramika na nic nie narzeka. Makki, ta cena zaj... sta jest :-D Mi ostatnio kolega mocno zarysowal jedną felge jak mu auto na godz pozyczylem - nie dosc że zarysowal rant to jeszcze lakier trochę z ramienia zdarl :-/ Oczywiście spalił glupa i się nie przyznał :-/
turdzi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Skoro tak - dlaczego jeździsz TFSI i WRX-em? bo nie stac mnie na S4 [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 21:25_________________________________________________ aju-kolega ma V12 i poza wiecznie niedogrzana ceramika na nic nie narzeka. Makki, ta cena zaj... sta jest :-D Mi ostatnio kolega mocno zarysowal jedną felge jak mu auto na godz pozyczylem - nie dosc że zarysowal rant to jeszcze lakier trochę z ramienia zdarl :-/ Oczywiście spalił glupa i się nie przyznał :-/ bo samochodow i zon sie nie pozycza
GILI Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A to ciekawa teoria Łukasz który mapuje w 4turbo mniej więcej podobnie zareagował gdy uraczyłem Go podobnym rozumowaniem Nastepnie pierd... mi wywód, w skrócie, można porównać D do D i Pb do Pb, można i D do Pb ale wtedy porównujesz jedynie suche liczby, a jak wiemy liczbami sie nie przyspiesza Przeciętna ciężarówka ma ok. 450KM i 2200Nm wiec jedzie przedewszystkim niutonem. Niuton ma niewielkie znaczenie jeśli chodzi o prędkość,ale olbrzymie jeśli rozważamy siłę.
turdzi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A to ciekawa teoria Łukasz który mapuje w 4turbo mniej więcej podobnie zareagował gdy uraczyłem Go podobnym rozumowaniem Nastepnie pierd... mi wywód, w skrócie, można porównać D do D i Pb do Pb, można i D do Pb ale wtedy porównujesz jedynie suche liczby, a jak wiemy liczbami sie nie przyspiesza Przeciętna ciężarówka ma ok. 450KM i 2200Nm wiec jedzie przedewszystkim niutonem. Niuton ma niewielkie znaczenie jeśli chodzi o prędkość,ale olbrzymie jeśli rozważamy siłę. no tak tylko jak sie skonczy to nie ma czym jechac.
vahu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A to ciekawa teoria Łukasz który mapuje w 4turbo mniej więcej podobnie zareagował gdy uraczyłem Go podobnym rozumowaniem Nastepnie pierd... mi wywód, w skrócie, można porównać D do D i Pb do Pb, można i D do Pb ale wtedy porównujesz jedynie suche liczby, a jak wiemy liczbami sie nie przyspiesza Przeciętna ciężarówka ma ok. 450KM i 2200Nm wiec jedzie przedewszystkim niutonem. Niuton ma niewielkie znaczenie jeśli chodzi o prędkość,ale olbrzymie jeśli rozważamy siłę. no tak tylko jak sie skonczy to nie ma czym jechac. I tym chyba najsenowniejszym zdaniem tego wątku - zakończmy OT u kolegi Rosemeyer. Co do S4 - też mnie nie stać niestety :gwizdanie: - druga kwestia to nasze drogi. U mnie jako następne będzie coś wyższego i bardziej komfortowego niż S-line. Na feldze 18 jest po prostu masakra u nas.
turdzi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 eee tam niektorzy jezdza na 20 cali i mowia ze spoko
Rosemeyer Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 eee tam niektorzy jezdza na 20 cali i mowia ze spoko a jeszcze inni na 21 i też jest ok. 18 mialem w B7 i Leonie i też nie było dramatu.
vahu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dziś wróciłem z Gdyni - 330km - droga przez mękę (nie licząc kawałka A1) porażka...
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 vahu, nie mówię już o OT jakie robisz w tym wątku ale wygląda, że królewna na ziarnku grochu jesteś miałem w b7 18" i git, ludzie śmigają na 19 i 20" i nie sapią jak ty, w Q7 na 20 ew. 21" jest jeszcze trochę gumy więc nie porównuj swojej osobówki do tego smoka
Rekomendowane odpowiedzi