RavMatrix Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witam, mam takie pytanie, czuje ze w niedlugim czasie czeka mnie wymiana turbiny albo jej regeneracja, gdybym jednak zmienial turbine na nowa, to czy dalo by sie w moje autko wsadzic turbinke z audicy A6 180 konnej? Slyszalem ze tamtejsze turbiny sa wydajniejsze. Nie wiem jaki tam maja kod silnika;/ jak nie z tego modelu, to czy istnieje jakas oryginalna wydajniejsza turbina ktora by pasowala do mojego modelu??? Z gory dziekuje
Sysiek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Wczoraj podobne pytanie zadalem Rogalowi i powiedzial ze nie widzi w tym za bardzo sensu, sa to bez mala takie same turbiny co w AFB/AKN. Ja osobiscie zrezygnowalem z tej drogi.
bish - kopt Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Wczoraj podobne pytanie zadalem Rogalowi i powiedzial ze nie widzi w tym za bardzo sensu, sa to bez mala takie same turbiny co w AFB/AKN. Ja osobiscie zrezygnowalem z tej drogi. to jest ta sama turbina tylko podobno lepiej współpracuje z AFB/AKN i jak kolega chce zmieniać to brać tylko to, nie ma za bardzo możliwości na inną suszare
aju Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 można coś zadziałać w kierunku hybryd ale ich trwałość jest różna a dodatkowo nie widzę sensu bo więcej jak 200koni z idealnego motoru się nie da wycisnąć
Sysiek Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Da sie ale kasa jaka trzeba zainwestowac jest nie adekwatna do przyrostu mocy wiec lepiej sobie odpuscic, zrobic soft przelot fmic i bedzie 200+ Co do hybryd, znajomy w leonie mial hybryde zrobil na niej grubo ponad 50k i nic sie z nia nie dzialo Wszystko zalezy jak kto uzytkuje
Piotrek98igo Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Da sie ale kasa jaka trzeba zainwestowac jest nie adekwatna do przyrostu mocy wiec lepiej sobie odpuscic, zrobic soft przelot fmic i bedzie 200+ Co do hybryd, znajomy w leonie mialem hybryde zrobil na niej grubo ponad 50k i nic sie z nia nie dzialo Wszystko zalezy jak to uzytkuje wszytsko zalezy od kogo sie ma
rafikk01 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 i koledzy zalezy jaki wałek sie wstwi do hybrydy jak cienki to szybciej padnie i potem wiekie rozczarowanie hehe
Rekomendowane odpowiedzi