Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej nie wiem gdzie jest to Sombin... :mysli:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Co za cisza po spocie? :kox:

Dogass zapomnialem Ci powiedziec na spocie gdzie jest Sombin :polew:

Droga Jelenia-Karpacz jak sie skreca na kowary-myslakowice jest stacja paliw z takimi hmm zabytkami zolnierskimi ;P i ta stacja to wlasnie Sombin :polew:

W kazdym badz razie dzieki Koledzy za przybycie mimo pogody hu... znaczy sie nie sprzyjajacej ;)

Opublikowano

No spotkanie jak spotkanie! Zawsze udane :good: Ale jak nie zalicze egzaminu to przez kuropatkina :gwizdanie: Skubany taka ma gadane że nie za bardzo chcialo mi sie jechać :kox: I fajnie ze kolejny pasjonat się dołączył. PAWEŁ o ile dobrze pamiętam :gwizdanie: No i w końcu ktoś z jakimiś modami :notworthy: Myślałem że sie nie doczekam :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

He he no kuropatkin to gadane ma fakt :kox:

A kolega Burus ;) w sumie prawie sasiad z dzielnicy sie okazalo :>

zesmy sobie pogadali hehe prawie do 22 :naughty: i jaki garazyk kolega ma fajny :decayed:

Opublikowano

było spoko :> i powoli ekipa się rozkręca :>

Opublikowano

miło było poznać ekipe z jelonki :hi: spoty obowiązkowo wpisze na stałe w kalendarz :>. arre mijaliśmy sie przed pasiecznikiem jak wracałem z lwówka, ale nawet nie zwróciłeś uwagi[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________a i dogasso zrobiłeś wioche że sciągnołeś sponsorów :tongue4: jedyna a4 którą kojażyłem przed spotem z jelonki, wyblakła nie żuca sie w oczy tak jak poprzednio

Opublikowano
  • Autor

Beemek88 wpadaj co miesiac a zobaczysz ile amszyn bedzie jak sie cieplo zrobi :gwizdanie:

Burus hehe no nie zwrocilem bo grzalem ostro spozniony bylem ;P

A dogassa niunka w oczy jak dla mnie sie rzuca tak czy siak mi tam sponsory nie przeszkadzaly ale bez tez nie jest zle w kazdym badz razie napewno jak slychac :decayed:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 23:09_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-quattro-salon-polska-ksenony-i1504988393.html

Tak na marginesie cos na allegro szukalem i mi w oko wpadla... dlaczego kotleta odgrzebuje? bo auto ma normalny przebieg jak na swoje lata i niemieckie tyle rowniez maja tym bardziej ze oni maja porzadne drogi :kox: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Eeeee PANY!!! Co robimy w niedziele? Jedziemy do tej Bukowiny?? Czy lepiej do tej Krzywej? Pogoda ma być pikna więc można coś zdziałać.

A dokładniej:

W Bukowinie w niedziele za dużo dziać się nie będzie bo jest zorganizowany przejazd z Bukowiny do Zakopca pod wielką krokiew o 12-14 i tyle. A weźmy pod uwagę że Małysz też wtedy kończy karierę więc pewnie powrót będzie dłuuuugi.

W Krzywej wszsytko zaczyna się o 9 rano. Wszystko czyli wyścigi na 1/4mili, jakies zawody car-audio, podobno ktoś też podriftuje...

Z tego co wiem to aut będzie około 250. A może więcej więc możemy podjechać nawet z czystej ciekawości. Krzywa jest około 40km od Legnicy więc blisko.

Po powyższej wypowiedzi możecie wywnioskować gdzie mi bardziej pasuje :tongue4:

[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________No i waham się czy już letnich bamboszy nie włożyć... Chciałem poczekać do akcji " łatania dziur po zimie" ale chyba nie dotrwam :gwizdanie:

Opublikowano

El elo,

skoo ARRe odgrzebał kotleta to na weekend chce zobaczyć autka jak poniżej , zerknijcie moze jakies uwagi macie odrazu któras na starcie moze wam nie leży itp.

http://moto.allegro.pl/1-9tdi-131km-xenony-navigacja-vebasto-s-line-i1522231338.html

http://otomoto.pl/audi-a4-model-2004-1-9-tdi-130km-C18084420.html

http://otomoto.pl/audi-a4-C17861450.html

http://otomoto.pl/audi-a4-1-9-tdi-130-km-navi-xenon-C16477499.html

http://otomoto.pl/audi-a4-C16940623.html

i sorki ze zaśmiecam forum:))

Opublikowano
  • Autor

Dogass bukowina napewno odpada... co do krzywej to mysle nad tym :kox:

Co do letnich kapci (bambosze to mi sie kojarza z takim zulikiem z dzielnicy co skarpety ma jedne na rok i bambosz na niego wolaja :polew:)

Jak ktos rano jezdzi duzo to z wymiana lepiej poczekac zreszta dzisiaj to bylo widac... a weekend ma byc kiepski podobno :confused4:

Dykan ciezko mi cos powiedziec o tych maszynach co podales kazda inna w sumie ;) napewno ta ze zlotoryji to jakis handlarz ma o czym swiadczy f-ra i blachy boleslawieckie.... Przypominam ze masz rameczki u mnie i naklejke :naughty:

Opublikowano

Witam was Panowie. Na najbliższym spociku postaram się pojawić. Miałem być teraz w piątek ale nadarzyła się okazja wypolerować autko. :) Pogada też była nie za fajna ale z tego co widzę jednak było parę osób :good: Jak by co też mam kabelek VAG może się przyda.

Opublikowano

Arre niech leżą póki co mogę je narazie na taczki nałożyć;0)

Opublikowano
  • Autor

Kulus witamy :good: ciesze sie ze napisales tu pare slowek i mam nadzieje ze bedziesz czesto zagladal... a na spotka wpadnij koniecznie jak poznasz ekipe to bedziesz stalym bywalcem :gwizdanie: :cool1:

Dykan lokej moga lezec :decayed: bierz sie do roboty to bedzie na co zalozyc :good:

Opublikowano

Dykan... jak juz mam sie czepiac to ten z legnicy niby ma ZenonY ale bez sprysków :gwizdanie: zreszta ten ze złotoryi też...

ten z Lądka jakoś mi nie leży... ten z Kamiennej niby ladny ale mało danych jest napisane a ten niebieski... chyba najladniejszy ze zdjęć tylko musisz doliczyć rejestracje i letnie bambosze... yyyy przepraszam! KAPCIE miało być :tongue4:

Dzisiaj już zmieniłem zawieche i skręciłem gwint. Bambosze tez już letnie! No i znowu te przyzwyczajenie!!! Chodzi mi oczywiście o ogumienie letnie a nie o żadnego siniaka z przed sklepu :polew::tongue4: Jak da się jeźdzzić to tak zostawie bo narazie jest zrobiony pod KRZYWĄ! Czyli ja jade na pewno :naughty: KTOŚ jeszcze chętny?? :cool1:

[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:54_________________________________________________http://www.audi80.pl/krzywa-street-roulette-rozpoczecie-sezonu-27032011-vt53092.htm

Opublikowano
  • Autor

O ktorej Ty chcesz jechac w ta niedziele? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 18:13_________________________________________________No Panocki budzic sie wiosna idzie ;P wiec troszke pomyslow swoich wprowadzam czyli na dzien dobry ankieta prosze sie wypowiadac pozniej zobaczymy co z tym zrobic :cool1:

Rozszerzylem troszke opis strony tytulowej jak ktos ma jakies pomysly na zmiany itp smialo pisac co chca i jak... Dogass ciebie moge wrzucic jako pomoc lakierniczo blacharska z nr jak chcesz Wojtek26 Ciebie rowniez ;)

Opublikowano

Arre no myślę że gdzieś koło 11 bym jechał. Chyba że jednak ktoś by się od nas zdecydował to mogę później żeby samemu nie jechać.

A co do strony tytułowej to możesz wpisać : lakiernictwo, blacharstwo i ewentualnie tuning 1.8T :hi:

To kto chętny na tą krzywą w niedziele??

Opublikowano
  • Autor

Dogass ja jak sie nic zmieni to kolo 11 bym polecial zreszta jak cos to sie zdzwonimy ;)

Opublikowano

To już sie coś ruszyło:) Wiem że znajomy z Legnicy też bedzie jechał swoją A4 więc co najmniej 3 nas będzie. To już coś :) Liczę że do końca tygodnia jeszcze pare osób wyrazi chęć :)[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 22:24_________________________________________________Eeee PANY!!! Co tak cicho?? Dowiedziałem się że w niedziele jadą dwie grupy z Jeleniej! Pierwsza o 7:30 a druga o 11:30. Pierwsza to organizatorzy i wszelka pomoc. A druga to reszta. Więc może warto pojechać całą brygadą?? Będzie fajnie!

Opublikowano
  • Autor

Dogass zle mnie zrozumiales jak chcesz moge sie z Toba zabrac ;P jak pogoda bedzie w miare... swojego auta nie gonie bo moje o tuningu to nie slyszalo :polew:

Bylismy dzisiaj z Burus2 sie przejechac po oponki do swidnicy bo mialem upatrzone ale sie lipa okazala ale nie wazne... jak wracalismy b7 nas lyknela... potem ja ja i dalej bylo tak ze za mna grzecznie jechala mimo ze grzecznie nie jechalismy :naughty::kox::evil:

Opublikowano

widzimy sie na krzywej :D