Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arre 205/55 16!!! komplecik potrzebuje :> tak mysle żeby nie zaśmiecać forum kolejnymi linkami do opon to może jak cos bedziesz miał to zostaw wiadomość na forum a ja zadzwonie do Ciebie podjade i obejrzymy gumki :polew:

Pozdro!

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja takie same jak Dudziu :wink4:

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanko. organizujecie jeszcze jakies spoty w Jeleniej Górze?? Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich mam pytanko. organizujecie jeszcze jakies spoty w Jeleniej Górze?? Pozdro

Kolego jak bys dokladnie spotinfo przeczytal to bys wiedzial kiedy dokladnie jest nastepny spot :gwizdanie:

Raker i Dudziu mam kilka oponek 205/55/16 w roznych cenach w roznym stanie... napewno montaz jest w cenie... jest parka ladna dunlop sp sport 01... sa cztery michelinki tez w miare... jest komplet pirelli p6000 ladny...

jak chcecie wiecej info to albo tel(najszybciej) albo pw...

Opublikowano

Bartiz może sprawdź jeszcze lambde, kompa ( czy czasem gdzieś tam woda nie wleciała). A oleju Ci też wpieprza? Ja średnio się znam na bolączkach silników dlatego zawsze oddaje auto albo do Garage na Flisaków albo na Wicka Pola tam gdzie gaz montują. A co do oponek to na krzywej troche zjarałem prednie ale jeszcze przesmigam jakiś czas... :tongue4: [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 21:54_________________________________________________A kolege badboy99 zapraszam 15.04.2011 o godzinie 19 pod MateX. Będzie troche spraw do obgadania :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Widze ze wiosna na calego wszyscy spia ;P

My wczoraj z kolega Burus2 powalczyli z subwoferem w mojej 4 i smiga ;) podziekowania za pomoc koledze :hi: nastepnie w planach tempomacik :cool1:

Niezly polew byl z moich felg do corsy wiec przedstawiam wersje finalna juz na aucie :kox:

corsa.jpg

I Dunlopki o ktorych pisalem wczesniej... zreszta wole porzadna uzywke niz jakiegos chinczyka typu wanli linglong itp :polew:

Na tylne osce lataja michaly ;)

Foto Kola z Dunlop-em ;)

corsa_kolo.jpg

Opublikowano

Za ile te oponki wyrwales? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

2 x dunlop sp sport 01 + 2 x michelin jakis ciutke starszy bieznik ale na tyl w sam raz... ogolnie dwa sezony latania bezproblemowego bez martwienia sie o deszcz itp = 240 zl za 4 oponki :kox::naughty::decayed::polew::evil:

tyle ze dunlopy kupowalem osobno micheliny osobno :good:

Opublikowano

jeśli pomocą nazywasz picie browca, polecam sie na przyszłość :polew:

Opublikowano
  • Autor

bhehehe dobra dobra :polew: pomoca nazywam udostepnienie porzadnego garazu narzedzi i dobrego slowa-rady oraz kolezenskiej atmosfery :notworthy::good:

Nastepnym razem przy tempo ja zaopatrzenie funduje :kox: :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Mam pytanko czy możecie mi polecić kogoś w Jeleniej Górze kto ma pojęcie o klimie? Bo Wyskakuje mi błąd na klimatronic 22.1. A na VAG-u pokazało mi 00792 A/C Pressure Switch (F129)-czujnik ciśnienia. 31-00 Open or Short to ground- otwarty lub zwarcie do masy. I po przeczytaniu kilku tematów wnioskuje że albo mam już mało czynnika albo czujnik padnięty. I dobrze by było podjechać do kogoś kto ma o tym pojęcie to odrazu by sprawdził szczelność i oczyścić i nabić.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Kulus69 polecam WEBASTO w Jeleniej Górze ja u nich serwisuje klime i jest wszystko gicio :good: Jak będziesz potrzebowal więcej info dzwoń 503021025 :hi:

Opublikowano

Ja zawsze robie wszystko na starej gorzelni na |Wolnosci. SEB-TOM czy jakos tak :good:

A Burusia warsztacik sam sobie bym obejrzal :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No jeden moj poscik i od razu koledzy sie przebudzili :evil:

W zwiazku z tym ze wiekszosc glosow bylo za drugim spotem zrobilem NOWA ANKIETE dotyczaca kiedy mial by ten drugi byc :mysli::naughty:

PROSZE GLOSOWAC a potem pomyslimy co z tym zrobic :good:

He he Dogasso u Burusia nie warsztacik a garazyk jest ale z kanalem i wyposazenie fajne kolega ma :gwizdanie: :cool1::notworthy:

Co do serwisu klimy to tez maja napewno w Larum na zabobrzu miedzy szpitalem a lidlem i gosc sie tam zna porzadnie na elektryce zreszta Dogasso to potwierdzic moze :decayed::tongue4::polew:

Opublikowano

"Kulus69 polecam WEBASTO w Jeleniej Górze ja u nich serwisuje klime i jest wszystko gicio good Jak będziesz potrzebowal więcej info dzwoń 503021025"

Ten numer to podałeś mi do siebie :) czy bezpośrednio do tych gości od serwisu klimy??

Poszukam w poniedziałek tego między szpitalem a Lidlem bo wiem gdzie to jest to tam najszybciej trafie ;p

Dzięki za pomoc

Opublikowano
  • Autor

Kulus69 Dudziu Ci do siebie nr podal :naughty:

A Larum masz praktycznie przy lidlu :)

Opublikowano

dogasso zapraszam trza będzie sie kiedyś zgadać na browara :decayed:

Opublikowano

Na browara z chęcią :tongue4: a jak jeszcze przy okazji byśmy się smarem uwalili to już w ogóle :cool1::polew:

Opublikowano

Weekend minął jak zawsze pracowicie, plan był następujący:

1. uzdrowić auto Bariz-a WYKONANO

2. wkońcu wymienic u siebie wahacz 1szt i odme WYKONANO

3. wymiana pasków A80 ABK WYKONANO

4. wymiana wiazki elektrycznej silnika 2,2TURBO w A80 cabrio W REALIZACJI termin zakończenia nieznany :naughty:

Opublikowano

i co było z autem Bariza??