Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaaa ma się poprawić. Będzie śnieżyć! :evil:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie czy ten jutrzejszy spocik jest tak jak w opisie, czyli o 19-tej pod Matexem? Chciałbym pierwszy raz przyjechać i nie wiem czy coś sie nie zmieniło.

Opublikowano

pewnie że jest! Zapraszam! Widze że silniczek jak u mnie więc tym bardziej zapraszam :hi:

Opublikowano

ale cisza brzed dzisiejszym walnym zgromadzeniem :gwizdanie:

Opublikowano

i jaka cisza po walnym zgromadzeniu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

He he no lipa lipa wiosna weekend i nikt przed kompem nie siedzi :decayed: ale dlaczego stala ekipa cos w tak skromnym skladzie sie zjawila? Raker zyjesz? Kuropatkin? co jest z wami? :mysli:

Nastepne spotkanie proponuje w 1 piatek miesiaca maja czyli 6.05

Opublikowano

i kolega kgb też się nie pokazuje i milczy :gwizdanie:

arre każdy w plenerze bez kompa i dostepu do świata np. rowerek :naughty: aaa właśnie kiedy jakiś wypad na rowerek :gwizdanie: :gwizdanie:

pozdro :hi:

Opublikowano

i kolega kgb też się nie pokazuje i milczy :gwizdanie:

koledze kgb to głupio się odzywać po kolejnej nieobecności :confused4: praktycznie cały dzień ułożyłem pod spocik a i tak coś wyskoczyło i ze spotkanka nici...

Ale wątek cały czas śledzę i liczę, że w końcu uda mi się odebrać naklejkę, zwłaszcza, że za sprawą żony mam nową tylną klapę....

Opublikowano

Siema

byłem pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Zauważyłem, że dużo A4 było po jakimś tuningu, ja ze swoją seryjną wyglądałem skromnie :naughty:, ale każdy lubi to co lubi. Kolego Are, 2.6 chodzi rewelacyjnie, może następnym razem jakąś jazdę próbną zorganizujemy, dźwięk silnika jest za***isty. Na pewno pojawię się na następnym spotkaniu.

Opublikowano

Marcin,nie wiem co Ci się stało z klawiaturą albo z kompem, mógłbyś napisać jeszcze raz ale po polskiemu :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dudziu na rowerek? hmmm jutro popoludniu (16-17) jak by pogoda byla? jak cos to dryknij :gwizdanie:

Kolego Kgb77 aaa widzisz a naklejki w domku u mnie byly wiec bys nie odebral ale 6.05 bede mial napewno :naughty:

Kolego Mazbiny dzieki.. drzwiek jest super 2.6 tylko koni malo :confused4:

Zapraszamy co spot i Ciebie i wszystkich kolegow nowych i ciesze sie ze Ci sie podobalo moja a4 tez seria wiec sie nie przejmuj :kox:

Urzadzilismy sobie po spocie z kolega Burusiem male jazdy testowe :polew: i obwodnica okazala sie za krotka... przed carefurem od strony maciejowej 200 na blacie bylo i trzeba bylo hamowac :no:

Dzisiaj tez turbo klekot rozdziawil swoja buzke bo pedal mial w podlodze (czarny dymek poszedl przy redukcji) a ja go grzecznie przy 160 dygnolem na prostej przed goreczka w strone pasiecznika.... zrobilo sie 180 zakret lewo 3 przy 180... potem ponad 200 z goreczki i tdi zostalo gdzies hen daleko z tylu :wink4::decayed: spieszylo mi sie no :rolleyes: do mojej dlugonogiej blondi :>

Opublikowano

Arre :> ty naprawdę szlony jesteś :evil: Mam nadzieję,że jechałeś sam-bo zjeby dostaniesz 6-stego. Wiem o którym zakręcie piszesz :no: Ja tam przy 150 miałem w porach :polew: może dlatego że jest apex? nie widoczny.Mimo wszystko,długonoga blondi Cię nie usprawiedliwia :gwizdanie: :tongue4:

Pozdro

Opublikowano

mazbiny za szyfrował swoją wiadomość :polew:

arre dzisiaj nie stety nie dam rady na rowerek:confused4: będzie akcja rowerek to zadzwonie :naughty:

pozdro dla wszystkich klubowiczów :hi:

Opublikowano
  • Autor

Karl wiem wiem przegiolem troszke ale nie czesto mi sie to zdarza :evil:

Moze to dlatego ze BE klei do ancwaltu :mysli:

Sam jechalem sam i dlatego korba byla :kox: zreszta zawsze jak pedze do lwowa to pociskam :naughty::good:

Opublikowano

kto z kolegów ma vaga ? z Okolic jeleniej ? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Jest kilka vagow w JG i okolicach... Burus ma na zajezdni (dzieki mnie :wink4:) wojtek26 ma... chlopaki Maniek albo Dogasso maja... Kolega z Bolkowa ma rowniez...

Kawestia jakie okolice maja byc tej JG

Przyjechal bys kolega ta 2.4 v6 na spocika :gwizdanie: nie byl bym wtedy sam w dziedzinie 6 benzynkowych ;)

Opublikowano

Mnie już nosi bo na razie w ogóle nie mogę jeździć ubezpieczenie wykupić muszę moje auto to angol :rolleyes: do tego problem z obrotami jestem z Sobieszowa zaufał by mi ktoś i przyczył vaga za czteropak ? ;] albo może komuś sie nudzi i mieszka blisko ?

Opublikowano
  • Autor

Bania... ja z cieplic, Burus2 z zajezdni, moge podjechac z burusiem ktoregos dnia wieczorkiem... problem z obrotami skad ja to znam ;P

Faluja na jalowym? hehe pewnie przepust do czyszczenia i adaptacji...

Opublikowano

Zapraszam nawet dziś mam duuży garaż ;] Problem chyba jest poważniejszy ogólnie moje autko trochę zaniedbane ale to się zmieni