matyss___ Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ta jeszcze babci z balkonikiem brakuje;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 moze i wam zlot emeryta i rencisty z balkonikami potrzeba ale ja sie czuje calkiem OK:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 balkonik już odrzuciłem można normanie chodzić to i postać bym mógł na jakimś spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 hehe entuzjazm u nas co do spota tak wielki ze zanim spot bedzie to znowu balkonik miec bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 "Wieje sandałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 no panowie organizowac coś ..zostały mi neicałe 2 tyg a póxniej to już przygotowania dow eselicha mi pozostana i nie bede miał zcasu;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ale pic to juz chyba dzisiaj zaczeles:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 mozemy się zjechać w poniedziałek wieczorem tj kolo 20.00. Pasuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 poniedziałek?? eheh a we wtorek do pracy kto za mnie pójdzie?;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 poniedzialek spot bez browarowy hmm brzmi niezle Raker wezme dla Ciebie wiaderko i sciereczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No wiesz,sory ale mnie nie bedzie bo mam akurat zajecia z garncarstwa a jak nie pojde to mi glina wyschnie:) Żarcik:D bede bede tylko ciekawe czy duduś sie nie wystraszyl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 buahaha DUdzia pewnie kobieta na lancuchu w domu trzyma :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 I kabel od neta zabiera^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 czyli w ten poniedziałek ..a gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jak dla mnie standard: 19 parking obok mercura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 sudecka dzisiaj zamknieta wiec na parking nie dojedziemy jakies inne miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 dobra sandaly cisza tu jak makiem zasial wiec wybywam sobie na urlopa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 tyyy miales siedziec w domu bo pogoda lipna... poza tym to myślę żeby zrobić jakiegoś grilla w któryś piątek. Ktoś zainteresowany?? Jak tak to pisać kiedy. o której i czy z kobietami Ja miejsce i parking zalatwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja jestem za ale musiałbym wiedzieć wcześniej żeby wolną sobote sobie załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 panowie ogarnial ktos z was licznik z pelnym fisem w b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi