Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 201,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dominik nie ogladaj takich filmow :polew:

Opublikowano

Musze jakoś sobie zrekompensowac brak Quattro...

Opublikowano
  • Autor

Nie martw sie spadnie snieg to Cie przewioze :decayed::kox::naughty:

Opublikowano

no panowie pomalutku człowiek zaczyna trzeźwieć a u was jak? hehe

Opublikowano

A no powoli. Jak macie kogoś kto byłby zainteresowany moim autkiem to informować:)

Opublikowano

Ja jestem obecnie zainteresowany tylko mocnym Quattro :P

---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

..... i jak sie wstawia te głupie emoty...

Opublikowano
  • Autor

emoty musisz sobie wlaczyc w opcjach :decayed:

a mocne Q to tylko v6 najlepiej BiT :kox:

Opublikowano

Najpierw prosze mi powiedzieć czy przy wymianie pompy paliwa dużo roboty? Bo własnie mi siadła!!!

Opublikowano
  • Autor

hehe tego to ja nie wiem bo swojej nie ruszalem i nie zamierzam napewno :decayed:

Opublikowano

Raczej mało...pod kanapą odkręcasz dekieleki i po robocie...pozdrawiam-najprawdopodobniej ;-)

Opublikowano
  • Autor

Karl to Ty zyjesz? :shock3::decayed:

Opublikowano

ja odkrecalem, kanapa na zewnatrz,bodajrze 3 srubki na krzyzaka,,obracasz ja w prawo i wyjdzie cala do gory ,moja rzezila i smierdziala bajura i okazalo ze stamtad siapi ,uwarzaj na uszczelke ,bo od polskich paliw moze troche zwiekszyc swoje wymiary i bedziesz musial ja rezac :naughty:

Opublikowano

Tak dla jasności to pompa w 1.8T B5 jest w bagażniku a nie pod fotelami. Faktycznie 3 śrubki ją trzymają. Odkręcam i już jest pompa na wierzchu. Zamówiłem nowy zamiennik 183zł. Bo ORI Bosch to ok 550... Jutro będzie. Roboty samej to raptem 10min wyjęcie i 10min włożenie więc filozofia żadna. Ale stresa miałem że nagle przestał motor gadać...

Opublikowano
Tak dla jasności to pompa w 1.8T B5 jest w bagażniku a nie pod fotelami. Faktycznie 3 śrubki ją trzymają. Odkręcam i już jest pompa na wierzchu. Zamówiłem nowy zamiennik 183zł. Bo ORI Bosch to ok 550... Jutro będzie. Roboty samej to raptem 10min wyjęcie i 10min włożenie więc filozofia żadna. Ale stresa miałem że nagle przestał motor gadać...

ja mam b6 dlatego wystapilo drobne nieporozumienie:wink:

Opublikowano

nie baw sie w zamienniki...kup lepiej sprawna uzywke ale ori a nie zamiennik....

Opublikowano
  • Autor

co do zamiennikow tez nie jestem przekonany - przeplywka master sport padla, czujnik oleju topran dziala tak samo jak ori czyli nie dziala...

wg mnie zamienniki to krotka oszczednosc ale z uzywka tez roznie bywa :facepalm:

Opublikowano

Pany drogie! Większość części jakie wymieniam daje dobre zamienniki. Pompa wspomagania TOPRAN chodzi 4 lata ( co prawda troche głośnawo ale kręci się normalnie), pompa oleju TOPRAN chodzi 4 lata, teraz wrzucę pompę paliwa TOPRANa i mam nadzieje że też troche pochodzi. Póki co jestem zadowolony z tych zamienników. Tym bardziej mój portfel. Jakoś nie widzę sensu kupować zawiechy Lamfordera czy innych powyżej 1000zł bo kupuję MS za 500 i jeżdżę cały rok, a obecnie już 15miesiąc leci i nic nie stuka ( w lecie gwint skręcony, w zimie w górze) także jak dla mnie bez sensu...A poza tym kasa obecnie potrzebna bo zbieram na wesele :P

Opublikowano

wesele?? ehhe mam to za soba ...szykuj 30tys min;P to tak na pocieszenie (u mnie na 85 osób tak wyniosło w sierpniu 2012 roku)

ja wsadziłem lemfordera i na pełnej taczce juz latam z 8 miesiecy i cisza a K&W jest bezlitosne jesli chodzi o twardośc ;P

Opublikowano

a ja kupilem 3 cewki beru i jedna toprana, i topran padl po 2 miesiacach ,a beru dalej lata ,wiec albo wada ,albo cewki maja niezbyt udane :grin: