Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko bys chlał :drunk::banan2::takiego::baseball:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bania masz tu numer 883 566 566 gosciu ma na imie Wojtek mi amory robil i zadowlony jestem jak narazie

Ale robił on zwykłe amory czy gwintowane ?

Opublikowano
  • Autor

W tygodniu nie pije bo to grozi dyscyplinarka :grin:

w piatek mam impre u gazownikow w sobnote robie :kwasny:

hmm ciezko

Opublikowano

To gdzie ty pracujesz w zakonie ? xD :wink:

Opublikowano
  • Autor

hehe

jezdze sluzbowo wiec wiesz... albo pije albo nie polsrodkow nie toleruje :decayed::polew:

Opublikowano

bania lewanowi gwint KW robił ....wymienia oleje na nowe w śrogku i wszystko co tam jest...od razu mu powiedz czy chchesz miec twarde czy mieksze bo to zalezy od gestości oleju

Opublikowano

No to do niego zadzwonie ciekawa jaka stawka za szutkę :wink: a to moje nowe nabytki Powiedzcie ile jest warta kompletna manetka fis i tempomat razem ?dsc0147qh.th.jpg

dsc0146mye.th.jpg

dsc0144jg.th.jpg

dsc0145or.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

Max 100 manetka ale raczej kierowal bym sie w strone 70-80 bo to sedan przedlift chyba - bez regulacji predkosci wycieraczek

Opublikowano

bania on robi i takie i takie, ostatnio koledze od poczatku gwint robil do nissana sunny mial tylko wymiary.

Opublikowano
Max 100 manetka ale raczej kierowal bym sie w strone 70-80 bo to sedan przedlift chyba - bez regulacji predkosci wycieraczek
No to sama manetka fisa na forum po ok 80 a tempomat nic nie wart ? :kwasny:
Opublikowano

jak ktoś nie wie co sprzedaje to za 6dychu na alle sie trafi ja 80 dawałem za samą fisu ale do avanta przedlift z guziczkiem sprysku tylnej szyby ciężko trafić a tempomat 50 od arka

Opublikowano
  • Autor
No to sama manetka fisa na forum po ok 80 a tempomat nic nie wart ? :kwasny:

:polew:

ceny z forum niektore sa hmm wyssane z palca

tempo warte 50 tak jak burek napisal a przedlifta do sedana za 20 zl mozna nabyc bez najmniejszego problemu

ale wiesz mozesz wystawic nawet i za 200 taki komplet :decayed:

Opublikowano

Witam wszystkich ;) Panowie czy macie może jakieś namiary na dobrego tapicera w naszym mieście bądź okolicy? Rozpadła mi się już trochę skóra w fotelu i chciałbym to reanimować. Pozdrawiam.

Opublikowano

kolegi ojciec robi, kiedys znajomemu robil fotel (pies pogryzl) i dobrze mu to wyszlo postaram sie zalatwic numer

Zakład Tapicerski Jerzy Kruszyński

Karłowicza 25

Jelenia Góra

(75) 754-31-79

Opublikowano

Siema :) Ten tapicer to nie czasem Jacka K. stary? Ja ze dwa lata temu szukałem tapicera i znalazłem jeszcze na podwalu/bankowej w podwórku koło PKO i Nieruchomości Żebrowscy ale okazali się dość drodzy ( 4000zł za 2 fotele i kanape...), ten Kruszyński się nie podjął bo czegośtam nie miał. I w końcu robiłem u kumpla z Kamiennej. Jakość zadowalająca a materiały sam sobie wybrałem. No i cena bez szaleństw :)

A kiedy jakiegoś spota robimy? Spod świateł można już normalnie ruszac :P Wrzuciliście już letnie buty?

Opublikowano
  • Autor

O w morde jeza nietoperza kto to sie odezwal :grin:

Psia d*pa to Ty zyjesz? :decayed:

Ja jeszcze na zimie, dopiero pierwsza ciepla noc byla dzisiaj.

Spot bedzie jak sie w koncu k**wa zaczniecie normalnie odzywac TU i cos uzgadniac :facepalm::polew:

Z pod swiatel nie zauwazylem zadnych problemow:wink:

Opublikowano

Nie no 4000zł to przegiecie pały, całe wnętrze można wyrwać za 1000 z kawałkiem. A powiedz mi ile mniej więcej zapłaciłeś u tego kolegi w Kamiennej? Problem u mnie jest taki, że mam jasno-brązowe te skóry i nigdzie nic nie mogę dobrać używanego, zastanawiałem się nad wszyciem jakiejś alcantary na siedzisku, fajnie to wygląda w Passatach b5. A tak z innej beczki: gdzie serwisujecie swoje audiczki? Bo zaczynam mieć problemy z napędem (stuki podczas zmiany biegów) oraz z delikatnym dławieniem się silnika ( podobno problem tkwi w zmiennych fazach, bo to ACK).

Opublikowano
  • Autor

Tu kazdy w wiekszosci serwisuje sam ;)

stuki podczas zmiany biegow moga wynikac z wielu przyczyn zwlaszcza w Q od poduszki skrzyni i silnika po wal, jego podpore, jak rowniez dwumasa ;) temat rzeka i bez dobrej diagnozy to jak wrozenie z fusow :decayed:

to samo z dlawieniem - od przepustnicy, swiec, nie wiem czy Ty masz juz przeplywke czy nie itp

co do zmiennych faz to Ty chyba masz dolot ten plastikowy nie? albo myle juz piece :wink:

Opublikowano

Poduszki wymienilem pod silnikiem i skrzynia, mysle ze to podpora walu bedzie raczej, a co do dlawienia to swiece i przewody nowe, cewka to samo. Tam dolot plastikowy jest, zgadza sie. Ogolnie auto od jakiegos czasu jakby bardziej mulaste sie stalo i ktos mi podpowiedzial wlasnie ze to moze byc problem z prowadnica lancuszka albo napinaczem. Aha i jeszcze miałem spytać czy ktos z was mial moze problem z odpalaniem auta w zaleznosci od wskaznika paliwa. Mam 15litrow w baku. Przejade 20-30km wskaznik spada jakbym przejechal 100, zaswieca sie rezerwa. Po zgaszeniu auta juz go nie moge odpalic, zalewam 2-3litry, wskaznik podnosi sie do pierwszej bialej kreski, prawie od zera i auto odpala od reki.... dlatego myslalem ze moze macie kogos kto zna sie na tych autkach i wie co to za pierdoly moga byc.

Opublikowano
  • Autor

CIsnienie bym sprawdzil na cylindrach jak masz podejrzenie do rozrzadu.

co do paliwa i zbiornika masz Q i masz zbiornik dzielony - wg mnie nie przeplywa miedzy komorami - cos przypchane - w samym zbiorniku lub odpowietrznik.