Opublikowano 16 Maja 201313 l Siema DZiady Na spota się pisze bo w ten akurat dzien kobita wyjezdza "gdzies" takze przyjade do JG. Kurde to ja się wyłamie i przyjade moją padliną z 4 kółkami w logo... Chyba że motor ogarne.... dobra żartowałem:P
Opublikowano 16 Maja 201313 l Autor uuu bedzie gryby spot... jedno audi, dwa motorki, autobus, hulajnoga, kobyla ze wsi... ja chyba na kocie zajade jak jakiegos zlape
Opublikowano 16 Maja 201313 l uuu bedzie gryby spot...jedno audi, dwa motorki, autobus, hulajnoga, kobyla ze wsi... ja chyba na kocie zajade jak jakiegos zlape kota bym ci pozyczyl :grin:ale wpadl pod kola i nie nadaje sie do dalszego uzytku :polew:moge wpasc moim rozbitkiem bo jeszcze nie zrobilem od strony blacharskiej
Opublikowano 17 Maja 201313 l Autor Kto zyw, chetny i ma czym doczlapac (obojetnie w jakim stanie) to DZISIAJ jak zwyczajowo GODZINA 19, parking przy mercure na przeciwko cmentarza ul SUDECKA
Opublikowano 17 Maja 201313 l ok.. będe za 3....19;) ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- dogass nie otruły Ciebie 2 diesle? ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- hmm.. co do obecności: "krowa która dużo ryczy to mało mleka daje"
Opublikowano 17 Maja 201313 l Autor 3 diesle byly... smierdziuchy ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- co do obecnosci to hmmm te nowe nabytki to szczekac umieja i tyle
Opublikowano 17 Maja 201313 l arre jak jechałem z lewanem do domu to koło tesco dogass sie napatałoszył....koło jednostki wojskowej pełny pedzel 2 diesle ja wyprzedzałem lewana a dogass niestteuy musiał ropke wąchac;Phehhehe.....dogass i jak mocno nas dochodziłes?
Opublikowano 17 Maja 201313 l kr siedlęcin czyli kółko rolnicze siedlęcin albo konie robocze siedlęcin eheh
Opublikowano 17 Maja 201313 l dobra pany 3 piwka z lewanem i tomkiem i spac bo jutro na 7 do pracy ;P pzdr ---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ---------- a jeszcze obowiązki wzywaja;P
Opublikowano 17 Maja 201313 l Autor po 3 piwkach to pewnie z godzine bedziesz wlazil na zonke ;P tez ide spac... bo jutro grill u szwagra ---------- Post dopisany 18-05-2013 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2013 at 23:58 ----------
Opublikowano 18 Maja 201313 l Z tym dochodzeniem ropniaków to Lewanowski bez problemu... Matysowy troche gorzej ale cały czas na ogonie Co prawda jak wjechali pod wiadukt i tam przypędzlowali to troche nie wiedziałem gdzie jechać Dobrze że ja miejscowy to na pamięć jechałem Nie no fajnie fajnie tylko powiedzcie jak się wrzuca trójke???
Opublikowano 18 Maja 201313 l Kolega utknął VW touranem 2005r w okolicach Bolkowa/Kaczorowa, znacie jakiegoś diagnostę albo czlowieka z kompem który mógły podjechać podłączyć kompa sprawdzić co jest nie tak ewentualnie naprawić? Sprawa bardzo pilna!