Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A kto z jeleniej jeździ a6 kombi szarą stalową z jakąś jaszczurką na klapie ? Bo mandacik był widziałem na sobieszowskiej xD :decayed: ? :wink:

He he he chyba sie stary zapomnial :polew: musze sie go zapytac czy to on bo ja w tygodniu to z wieczora tylko czasem smigam

a tak to sluzbowe katyje

BTW Szakal myslalem ze LPG zalozyles bo bylem ostatnio u gazownikow i mowili ze robili malysza 1.8TQ w sedanie przerobionego z angola i z prawa strona porezana

czyzby dwie takie byly w Jeleniej? :kox:

a co do turbo to zamieniaj lepiej bo jak pierdolnie to bedziesz mial jak moj znajomy wymiane silnika calego :facepalm:

na to wychodzi ze jest 2 :naughty: a dlaczego mu motorownia poszla od turbo ?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Robercie... bo jak z trubo lopatki sie pokrusza to ida w dolot i na gary wiec glowica dostaje w piz, tloki itepe

ogolnie 3 korbowody mu ukrecilo i caly slupek do wymiany bo sie nie chcialo turba wyleczyc :grin::facepalm::polew:

Opublikowano

ja nie mowie ze sie nie cche ,a przypadkiem ic nie powinno chociarz czesciowo wylapac syfu ? dajmy ze pakuje 1bar to nie az tak wiele i tak zrobie musze a nie wiesz przypoadkiem jaka roznica jest zmiedzy k03 a k03s czy wejdzie caly wirnik w zwykle k03

Opublikowano
  • Autor

ic cos tam wylapie ale nie wszystko a dwa ze olej wciagnac moze tak ze ci sie kontrolka nawet zapalic nie zdazy i slupek zatarty w h....

co do hybrydy sam tego nie zrobisz wyslij tam gdzie przerabiaja

Opublikowano

chce poprubowac bo lubie dlubac mam dwie turbiny wiec moge zaszalec :decayed:

do wywazenia zawioze znajomemu ktory zajmuje sie turbinami ,to zalezy czy muszle od zimnego trzeba rezac bo jak tak to sobie odpuszcze

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ----------

a co do oleju to mialem tak jak pojechalem na rajd do czech w domu sprawdzilem stan max byl. 20 km dalej grubo ponizej minimalnego

---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

wina turbo oczywiscie a dymu ani oznak uszkodzenia rzadnych nie bylo

Opublikowano

to co panowie? jutro zamierzam zaczynac rozbierac astre ...jacys chetni?;P

Opublikowano

złom chętnie przyjmę :decayed:

Opublikowano

jaki złom?;)

Opublikowano

To co zostanie po rozbieraniu ;p :wink: chyba ze ja czegos nie rozumiem ;p

Opublikowano

matys ty masz immo w liczniku czy kompie i ten czujnik ciśnienia doładowania to w kompie masz jeszcze

Opublikowano

bania mój silnik w aucie sprawuje sie rewelacyjnie ale około 170 koników to troche mało wiec zakupiłem inny silnik a ten sprzedaje ....

burus kiedyś maiłem immo ale to dawno temu dopuki mi nie padło i teraz nie mam;P

Opublikowano

ale chodzi mi o kompa czy jest taki jak w mojej padlinie

czy da sie eprom skopiować i wrzucić do mnie

Opublikowano

aa tobie chodzi o Audi??

ja mam kompa bez immo

kodowanie mam pod quattro

Opublikowano

Ja dzisiaj przy okazji kalibracji sekwencji dowiedziałem się że mi obrotomierz przekłamuje(i to ostro) :decayed: i nie wykorzystywałem kluczowego zakresu obrotów :decayed: bo w tym zakresie wskazówka jest pionowo w dół i sie nie rusza :facepalm::grin: wygląda mi to na licznik z 4 cyl ? taki przywiozłem z autem z uk jak sprawdzić czy licznik jest ori ? ktoś wie?

Opublikowano

matyss jak Cię urządza to bym podjechał zobaczyć jak dłubiesz ale gdzies po 21. Jak będziesz siedział a nie żone uszczęśliwiał:whistling: ja od jutra zaczynam rzeźbić ibize Mańka - blachara (wymiana błotnika tył) i malowanki jakieś:naughty:

a ten alkospot wypala czy nikogo nie będzie??

Opublikowano
  • Autor

bania sprawdz kodowanie w liczniku czy masz 4 czy 6 cylindrow

Mnie nie ma od jutra...

Opublikowano

dogass o 21 to my juz :drunk:

a żony od tygodnia już nie ma i bedzie za 8 tygodni takze mam labe ........

a tak powaznie to dzisija cholernie zimno i leje jak diabli ..do garazu zejde jakos koło 17stej ale mysle ze max 18-19 wyjde bo bedziemy grali w resistance w 4 osoby na ps3

Opublikowano
bania sprawdz kodowanie w liczniku czy masz 4 czy 6 cylindrow

Mnie nie ma od jutra...

Kojarzysz w którym to miejscu jest ? zastanawiam się czy to się mogło zrobić samo lub ja przypadkiem ?

Opublikowano
  • Autor

masz opisane na forum dokladnie jak kodowac licznik i ktora cyferka za co odpowiada :)

Opublikowano

oo arre sie pojawił ...witam was po kilku dnaich nieobecności ...qźwa dzisiaj od zielonej góry leciałem autem bez turbiny :whistling:

na 99% to perzepływka :facepalm: ma ktoś na zbyciu? przez niecałe 2 lata zajechałem 3 sztuki :kox: