Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arre miałem te halo zespolone, w mgle gowno dawały

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

faktem jest ze halo w przedliftach co najwyżej doswietli pobocze co jest mi porrzebne zeby widziec te niezbyt madre sarny w rowie i nic poza tym

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

One świecą z poziomu zwykłych więc tak jak mówi Łukasz doswietlaja trochę pobocze, nic poza tym :)

Opublikowano
  • Autor

Te w przedliftach tak... te na dole to calkiem inna bajka....

Opublikowano

No toż pisałem ze "te" co ma :) też takie miałem i nie żałuję ze nie mam :)

Opublikowano

dobrze wiedzieć że hejtowane światła mam :D, żarty zartami ale w jakie koszta musze się ubrać żeby mieć to o czym piszcie

waterproof xperia Z

Opublikowano

Oj od razy hejtowane ;) mnie całe kosztowały koło tysiąca :P lampy, przerobienie na bixy, przetwornice, zarniki

Opublikowano
  • Autor

lampy wyrwiesz za 400 za 2 szt moze nawet taniej

przetwornice 200 za 2 szt

soczewki bixa 120 za 2 szt

zarniki zalezy ja mam jakies z homologacja E i placilem 60 za 2 szt

robota wlasna

Opublikowano

no ja nie bawiłem się w to i kupiłem przerobione juz :) 600zł za przerobione na bixy, uważam za super cene. do tego silniczki 30zł (niestety nie bylo od razu w lampach :P) , wtyczki polift 30zł (różnią się od przedliftowych), przetwornice koito d4s 150zł ( seryjnie montowane w subaru , toyotach, lexusach. ) i do tego nowe ori palniki philips d4s 240zł (zaraz arre powie ze przeplacilem 4 razy :P)

Opublikowano

ciezkie życie,mialem kupić gta 5 na ps4 bo jakby mi bylo malo posiadać na ps3,rok 2015 przyniesie tekken 7 i (!!!) gran turismo 7 czyli obowiazkowo , na te gierki trzeba rzucic znajac polske i sporo zawyżone ceny jakies 600-700,nigdy nie bede dorosly ;D

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

Sprzedaj ps3 i bedzie lzej na bixy zbierac :)

Opublikowano

no ja nie bawiłem się w to i kupiłem przerobione juz :) 600zł za przerobione na bixy, uważam za super cene. do tego silniczki 30zł (niestety nie bylo od razu w lampach :P) , wtyczki polift 30zł (różnią się od przedliftowych), przetwornice koito d4s 150zł ( seryjnie montowane w subaru , toyotach, lexusach. ) i do tego nowe ori palniki philips d4s 240zł (zaraz arre powie ze przeplacilem 4 razy :P)

ja tam się cieszę że nie oszczędzałeś :P

ciezkie życie,mialem kupić gta 5 na ps4 bo jakby mi bylo malo posiadać na ps3,rok 2015 przyniesie tekken 7 i (!!!) gran turismo 7 czyli obowiazkowo , na te gierki trzeba rzucic znajac polske i sporo zawyżone ceny jakies 600-700,nigdy nie bede dorosly ;D

Tapnięte z LG G3

gta 5 w trybie pierwszosobowym podobno super sprawa :wink: ale ja chyba już wyrosłem

Opublikowano

Nie ciesz się tak bo na razie nie sprzedaje :P

Opublikowano
  • Autor

kupil bym tez philipsy ale budzet sie ograniczyl i jezdze na tym na czym jezdze

swoja droga nie mam nic do zarzucenia :)

Opublikowano

ps4 jak naarzie strata kasy..za około 2 lata bedzie sens zakupic a tak to nie ma w co grac...na ps3 w gta 3 z Lewanem tłuczemy w zdłurż i w szerz ..online dethmecze to podstawa takze zapraszam na amła wojne :)

Edytowane przez matyss___

Opublikowano

ps4 kupilem w dniu premiery za 2100,minelo troche czasu o gier jest bardzo duzo,malo jest w pl,w tym miesiacy na ps+ dali Injustice a na przyszly Infamous First Light,w zeszlym tygodniu EA z okazji 20lecia ps dali tez za free gre , nie ma co narzekac

Tapnięte z LG G3

Opublikowano

To co widzimy się w niedzielę wieczorem?

Opublikowano

ja moge byc ale gdzie i o ktorej

Tapnięte z LG G3

Opublikowano
  • Autor

Konkrety Panowie 21.12 godzina 18?

Opublikowano

mi pasuje każda w niedziele :D

ale proponował bym gdzieś na oświetlonym parkingu pod tam pod laskiem to troche ciemno o tej godzinie