Lewan91 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ja mam ten weekend wolny tylko o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ehh ja w ten weekend raczej nie dam rady:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Arre atakuje sniezke jak ktoras baba będzie trzezwa to możemy jakie flaszkę tryknac. Chyba że umrę wcześniej bo już parę piw i szczeniak za mną Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Arre atakuje sniezke jak ktoras baba będzie trzezwa to możemy jakie flaszkę tryknac. Chyba że umrę wcześniej bo już parę piw i szczeniak za mną Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 hehehe to wapie czy do wieczora dacie rade jak cos to jutro dzwon to sie spikniemy gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobra chłopaki widze że ciężko to idzie. Proponuje jutro godzina 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobra chłopaki widze że ciężko to idzie. Proponuje jutro godzina 15 wolal bym 14-14.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Więc 14. Co z resztą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja moge byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to co meldujemy sie na 14? raz dwa trzy sztuki cale tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na to wygląda... coś ciężko się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 no za duzo chetnych nie ma dogadales sie mlody ze stachem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czekam na jego ostateczne potwierdzenie, ale wszystko jest na dobrej drodze:wink: Dobra co z tym spotem bo jak ma być lipa to wjeżdżam do garażu i ide troche pogrzeszyć w tą piękną niedziele:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tez moge byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piszcie czy będziecie. Nie wiem o której będę wracał że Szklarskiej. Najwyżej zadzwonie do arre i zajade. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piszcie czy będziecie. Nie wiem o której będę wracał że Szklarskiej. Najwyżej zadzwonie do arre i zajade. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 To Ty w szklarskiej wyladowal? ja jestem pod komem dzwon jak bydziesz wracal to sie spikniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie do końca wiem jak to sie stało ale biba przeniosła sie z karpacza do szklarskiej. Nie wracaliśmy przez Jelenia to nie dzwonilem nawet. Jeszcze nam sie okazja na kielicha trafi. ja już we Wro jestem. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie do końca wiem jak to sie stało ale biba przeniosła sie z karpacza do szklarskiej. Nie wracaliśmy przez Jelenia to nie dzwonilem nawet. Jeszcze nam sie okazja na kielicha trafi. ja już we Wro jestem. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 hehe oj ja sie chyba wybiore do tego wro w koncu to bedziecie przez jelenia chetniej przejezdzac tylko moja Pania do 180km przyucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 arre Ty osuwałeś tylne znaczki. jak to idzie? jak to ściągałeś? nie zostaje klej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 arre Ty osuwałeś tylne znaczki. jak to idzie? jak to ściągałeś? nie zostaje klej? tniesz dobra zylka potem zdejmujesz klej jakas benzyna na koncu polerujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dobra dobra a czym polerowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi