Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie i lipa bo mam trochę do przejechania a nie chce się pchać zepsuta przyczepka ;-)

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 201,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ktoś jeszcze piszę się na spota w niedziele, prócz fejsbukowych ludków?

Edytowane przez mas0n

Opublikowano
  • Autor

a lo ktorej tego spota organizujeta?

umawiacie sie to jakos konkretnie gdzie jak o ktorej itp? :decayed:

Opublikowano

ja w następną niedziele będę w Jg ;(

Opublikowano

parking real w niedziele o godzinie 16 ale mysle ze dobrze byłoby nie wjeżdżać na podziemny bo tam nie ma zasięgu i ktoś zawsze będzie o to psioczyl

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

parking real w niedziele o godzinie 16 ale mysle ze dobrze byłoby nie wjeżdżać na podziemny bo tam nie ma zasięgu i ktoś zawsze będzie o to psioczyl

to powodzenia wam zycze... mnie nie bedzie napewno... nie wiem kto wymyslil godzine 16 ale jak dla mnie jest najmniej odpowiednia

:huh:

Opublikowano

powodzenia?

Edytowane przez �ukasz Anufrowicz

Opublikowano
  • Autor

powodzenia?

Powodzenia... !

ja sie poprostu pod tym nie podpisuje...ja jako organizator spotow od paru lat

moze i ostatnio odpuscilem ze spotami jg ale mialem ku temu powody...

w kazdym badz razie zanim byl jaki kolwiek spot wiekszosc chetnych wypowiadala sie o ktorej i gdzie...

teraz widze ktos narzuca z gory Temat wiec powodzenia :decayed:

Opublikowano

nie obwiniaj bez powodu, na fb byla proponowana godzina i miejsce, ludzie zaakceptowali temat wiec w czym problem? od dłuższego czasu spoty zazwyczaj odbywają się w 4 osoby bo tylko tyle osob chętnie czyta na forum, dlatego przeniosło sie pare osob na fb i jakikolwiek post w moment jest odczytany i jest od razu odzew, jak ktoś nie ma czasu, ochoty czy cokolwiek nikt do nikogo nie ma pretensji bo o co?

Opublikowano

ajajaj trzeba tutaj widze zrobic jakis porzadek;) arre o kórej w niedziele mozesz?dostosuje sie z Lewanem

Opublikowano

Arre może jutro jakiś spot % ;-)

Opublikowano

Arre nie raz tak organizowales więc nie psiocz :) zgadalismy się na fb i taka godzina padła. Tutaj ostatnio jedynie alkospoty w modzie...

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Arre nie raz tak organizowales więc nie psiocz :) zgadalismy się na fb i taka godzina padła. Tutaj ostatnio jedynie alkospoty w modzie...

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

To zgadujcie sie dalej na Fb... Fb to nie a4k i nigdy nim nie bedzie... kazdy moze sobie organizowac co chce

Nie miejcie potem tylko pretensji ze 4 osoby przyjezdzaja

alkospoty? zapytaj Lewana czy Matysa kiedy jakis alkospot byl? bo ja nie pamietam :grin:

Prawda jest taka ze moze byc i jakies tam Fb ale spoty a4k jelenia sa tutaj tak jak ma wroclaw

jakos chlopaki w zeszlym tygodniu nie szukali sie po Fb

wszystko jest do dogadania trzeba tylko checi

z reszta prawda taka ze jak wam fb pasuje to zawsze moge ten watek zamknac :decayed:

Lewan nie ma mnie dzisiaj w JG wracam jutro poznym popoludniem... moze zajade jak cos bede dzwonil wczesniej

Opublikowano

kiedy ostatnio byl spot zorganizowany przez a4k?bo ostatni jaki pamiętam to marzec, a do mnie choćby dzwonią prywatnie i pytają czy mam ochotę gdzieś pojechać wziąć kogos ze soba i ponudzic sie wspólnie, tutaj zauważ ze czesto takie pytania sa olewane

Opublikowano
  • Autor

kiedy ostatnio byl spot zorganizowany przez a4k?bo ostatni jaki pamiętam to marzec, a do mnie choćby dzwonią prywatnie i pytają czy mam ochotę gdzieś pojechać wziąć kogos ze soba i ponudzic sie wspólnie, tutaj zauważ ze czesto takie pytania sa olewane

To kolego organizuj jaki problem... masz Fb i dzialaj

A4k to spolecznosc ktora tworzymy sami nikt Ci nic nie zorganizuje na gotowe

Nie rozumiecie jednej rzeczy.... by TUTAJ bylo cos organizowane to TUTAJ trzeba pisac i sie dogadywac a nie na FB czy innym syfie

Chcecie sie organizowac ja nie widze problemu chetnie pomoge i podwiesze na 1 date miejsce itp ale TU a nie na Fb

Fb to nie a4k i tyle

Opublikowano

za Tydzień jak będęw sobote / niedziele :D

Opublikowano

Na fb jest dogadane i tyle. To, że mamy Audi, nie znaczy, że mamy wszystko organizować przez to forum.
Ja wolę napisać na fb, bo zawsze ktoś coś odpowie, a tu? Bieda jak siema. Nie pasuje komuś godzina to niech przyjedzie później/wcale

btw. ktoś zapytał tu, czy są chętni, aby dołączyć się do spota omawianego na fb. Więc nic w tej chwili nie jest organizowane TUTAJ tylko TAM. 5!

Opublikowano

widac , ze tutaj by sie bardziej przydał alkospot niz normalny bo atmosfera napieta jak baranie jaja i trzeba by wyładowac te napiecie:)..mam takie pytanie: A JAK KTOS NIE MA FB? , a moze i by był gdzies w poblizu i mógłby podjechac to gdzie i kiedy?

Opublikowano

Witam Panowie, moze ktoś napisać czy ten spot dzisiaj aktualny? Nie mam fb wiec jak ktoś był by tak miły to proszę o info tutaj. Z góry dzięki.

Opublikowano

O 16 na nowej galerii ;-)