Skocz do zawartości
IGNOROWANY

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powodzenia:) I nie zgub teraz :kox: A tak w ogole to co tu tak cicho??

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem :kox: wybaczcie moja mala nieobecnosc ale troszke pracy plus klopoty z netem :no: ale juz wszystko bryka na bierzaco... manetke do fisa mam w koncu i tempomat bede mial :naughty: tyle ze od sedana wiec bede kombinowal jeszcze...

aha chlopaki od naklejek sprezyc sie prosze...

Opublikowano

znacie kogoś w JG kto sie zajmuje czyszczeniem turbo? i ile za to bierze? wczoraj cały dzień próbowałem odkręcić turbinę i lipa dwie śruby za cholerę nie puszczą :angry: :angry:

Opublikowano

Heja Beemek88 sluchaj tu mam kolege ktory czyscil ostatnio i 150 zl dal?

Powinien sie tu dzisiaj odezwac...

Kolega Martiny_dy czekam na wplate ewentualnie czy rezygnujesz z naklejki? Jak bym Cie widzial chociaz raz to moze bym i zalozyl ale Cie nie znam :no:

Opublikowano

po dwudniowej walce udało mi się ją w końcu wyciągnąć :> maskara była :> wiecie może czy w JG można kupić uszczelki do turbiny??chodzi mi o uszczelkę kolektor wydechowy-turbina.

Opublikowano

oki dzięki :> i jeszcze jedno pytanko :> macie jakieś patenty żeby rozpołowić turbine? za cholere nie moge jej rozpołowić :kwasny: pukam już 2 godziny młotkiem :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Beemek 150 zl kolega dal za taka zabawe wiec nie wiem czy warto walczyc... jak chcesz podam Ci nr do niego...

Opublikowano

oki daj numer bo kurde potrzebuje kogoś żeby ja rozpołowić :)

Opublikowano

EEEeeee CHopy!!! Moze w poniedziałek/wtorek zrobimy jakas akcje z ulotkami?[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 13:28_________________________________________________poster2lp.jpg

Co Wy na to :naughty:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 13:32_________________________________________________oczywiscie potem na sobote lub niedziele mozna by do tej BUKOWINY skoczyc... :gwizdanie:

Opublikowano

dogas jestem za :good: tylkow godzinach wieczornych od 19 ok? co do Bukowiny z tego co czytałem to miejsc juz nie ma ale zawsze mozna cos z organizować ale myśle że temat jest do obgadania na spocie :mysli:

dogas nie masz na zbyciu pokrywy pod silnik do 99r?

Pozdro :hi:

Opublikowano

Dobra Pany zbioreczka zakonczona przelewam kasiore do mistrza i niech wysyla nasze zabawki ;)

No czas zrobic jakas akcje... w poniedzialek wale w tynki jest wiec wiekszosc zajeta bedzie ja mam codzien wieczor wolny prawie wiec mi wsio ryba albo piatek ten albo wtorek tak mysle...

Co do bukowiny i krzywej to ja raczej odpadam :no: wlasnie dzisiaj rezalem wahacze swoje koncowke drazka itp i sie splukalem ciutke ... ;(

Opublikowano

Arek mamy jeszcze troche czasu wiec narazie nic tu nie deklaruj ze Cie nie bedzie :angry: masz jeszcze poltora miesiaca przed soba wiec moze cos sie zmieni i wtedy polecimy chociaz na jedna z tych imprez --> Na Lotnisku bedziemy godnie reprezentowac nasz klub albo w bukowinie pokazemy sie jako TEAM JELENIA :naughty: bedzie dobrze. A jak cos to przeciez nie musisz swoim jechac...

No dobra...zabiore Cie jak juz tak marudzisz :polew:

Opublikowano

Dominik no wiem wiem ... mysl masz dobra... tylko ze ja tyle jeszcze w swojej niunce bym wyrezac chcial :slina:... swoim nie musze ale jak juz bym jechal to tanio by wyszlo w miare ;P

I nie marudze :no::tongue4::kox:

Opublikowano

O chopie!!! Co Ty mi tu mowisz...

tyle jeszcze w swojej niunce bym wyrezac chcial

Ty chyba nie widziales mojej listy rzeczy do zrobienia do wiosny (czyt. wrzucenia letnich papuci)

Zaczynając od zawiechy, przez wydech, dolot, przepływke, oleje, filtry, świece, LEDy w środku (spodobalo mi sie u Rakera :cool1:) konserwacje spodu, do rezania lamp na HIDy... Niekończąca sie opowieść :evil:

No i o dziwo WIEKSZE TURBO nie gosci na tej liscie :angry: bo ponad 2tys jak mam wyrzucic dla 20-30KM to poczekam na "lepsze czasy" :gwizdanie:

Opublikowano

hehe i ja mam taka liste... co prawda wydechu nie ruszam i dolotu bo i po co :polew: zreszta co ty bedziesz przy zawiechu krecil :mysli: gwinty regenerowal? :decayed: bedziesz ledy zamawial daj znac to i ja sie podepne moze bo tez nad tym myslalem... z lampami to Ci moge pomoc jak bys chcial... zreszta jak cos bedziesz macil dawaj znac zawsze sie pogada pomoze itp ;)

moja lista: swiece, olej, polerka felunku, polerka lakieru, blotnik, malowanie tylu, slizg zderzaka, malowanie zderzaka, fis, tempo, tuba ori, i inne pierdulki...

Opublikowano

No to jak mam juz dokladnie pisac to tak:

1. Zawiecha - wachacze, drążki, łączniki -> zbieżność

2. Wydech - DP, tłumik środkowy i wszystko zabandażować łącznie z kolektorem

3. Dolot - Poczyścić, TIP i IC

4. Przepływka i przepustnica - wypucować

5. Wymiana - olej Castrol Magnatek 10W40, filtr oleju, filtr powietrza, filtr paliwa, świece NGK Platinium (albo jakies irydowe lub DENSO)

6. LEDy - środek i tablica rejestracyjna

7. Konserwacja - spód w smołe, nadkola też

8. Lampy - Przerobić wszystko tak żeby nie bylo widać przetwornic, czarny odbłyśnik, silniczki do regulacji bo narazie jest manual

9. Radio - osadzić głębiej kieszeń radia bo troche wadzi przy montowaniu PLEXi :gwizdanie:

i w niedalekiej przyszłości wymienić zderzak z przodu albo na ESKE albo coś ala żabka zielona + spryski reflektorów

[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:11_________________________________________________

dogas nie masz na zbyciu pokrywy pod silnik do 99r?

nie bardzo kumam... chodzi Ci o osłone silnika od spodu, czy maske ( bo to fachowo nazywa sie "pokrywa silnika"), a może plastikowa osłone silnika ( co wchodzi na sam motor, najczesciej z oznaczeniami jednostki) :mysli:

Opublikowano

He he Dogasso no ja zawieche wlasnie przerabiam... kosztowna sprawa...

tez pzrepustnice wyczyscic musze i jeszcze te wtryskiwacze gazu :angry::disgust: a radio to nie masz co pisac bo to 3 minutki jest :polew:

a ta pokrywa pod silnik Dudziu to faktycznie ciekawa nazwa :kox:

Opublikowano

dogas chodzi mi o osłone silnika od spodu :) [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:41_________________________________________________dzięks arre :kox:

[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 20:42_________________________________________________Pany to kiedy akcja liść dębu?? może wtorek??