Raker Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Cisza nie cisza ale mnie i tak nie będzie. Obecnie mieszkam w Legnicy i nie bardzo chce mi się gonić 130km zeby spotkać się z Arkiem (Arek nie żeby mi Twoje towarzystwo nie odpowiadało ale ze tylko do Ciebie jednego, zreszta ostatnio SAMI z godzine staliśmy:) ) Może jakby raz zlot zrobić w sobotę albo w niedziele wieczorem?? Tak na próbe... Mnie to rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Panowie walne troche z innej beczki szukam vacu pompy do VW LT 2,8 TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To jak dzisiaj dudziu wpadasz posterczec pod matex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jasne 18.30 jestem po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To do zobaczyska za 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemko79 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 I jak? Może jakaś relacja dla tych, co nie mogli być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jak zawsze elegancko;) Szalu aut nie bylo ale i tak bylo gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 http://www.audiklubjg.fora.pl/ lokalne forum audi jelenia gora :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemko79 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy któryś z kolegów albo w ogóle ktoś w Jeleniej zregeneruje mi przełącznik świateł drogowych? Działa mi tylko funkcja mrugania. Ponoć typowe w A4. Boję się sam za to zabierać i chętnie przyjmę pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 kolego pshemko79 rozumiem ze nie mozesz swiatel drogowych wlaczyc czyli jak odepchniesz dzwigienke to nie swieca? bo masz razem z kierunkowskazami swiatla tak? jezeli tak to trzeba styki przeczyscic a by to zrobic trzeba zdjac kiere z poducha porozkrecac to i owo dobrac sie do przelacznikow zespolonych ... w sumie proste ale roboty jest na 2 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemko79 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 arre, wszystko się zgadza. Już o tym poczytałem i niby wiem co i jak, ale to tylko teoria. Czułbym się jednak pewniej, gdyby się tym ktoś zajął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zaraz Ci poszukam nowego zamiennika koszt dla Ciebie 65zł bez tempomatu 90 z tempomatem, jak chcesz to wpadnij do mnie to ci spróbuje zrobić. j\Jak cos dzwoń 888659640 Pany kto porzyczy zaślepki spryskiwaczy ref na 2 dni do przeglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Siemano,bedzie ktos w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 postaram sie być jak wydobrzeje bo choróbsko sie mnie czepiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To juz jest nas dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemko79 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jeśli będzie (a chciałbym) zmiana terminu na sobotę lub niedzielę to też się będę pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 W PIATEK SPOT KTOS SIE ZJAWI CZY SZKODA PALIWA PALIC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja ostatnio bylem to nikogo nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek26 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Rakier a jak tam ABS wymiana sterownika pompy pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi