arre Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 hmm 17 zwlaszcza 225x45 to ciezko fajne znalezc z chodzonych... nie wiem czy cos chlopaki maja z tego rozmiaru... napewno maja za***iste 16 205x55 podjechac spytac nie zawadzi... do 17 w oooo to raczej ten rozmiar koleczka jakies letnie mam ;P ale beda inne .... hehe ogarnelem temat fot... wiec sie pochwale sesja z przed tygodnia pierwsza fota mnie rozwala... ale o gustach sie nie dyskutuje:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ładnie ładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 hmm 17 zwlaszcza 225x45 to ciezko fajne znalezc z chodzonych... nie wiem czy cos chlopaki maja z tego rozmiaru... napewno maja za***iste 16 205x55podjechac spytac nie zawadzi... do 17 w oooo to raczej ten rozmiar koleczka jakies letnie mam ;P ale beda inne .... hehe ogarnelem temat fot... wiec sie pochwale sesja z przed tygodnia pierwsza fota mnie rozwala... ale o gustach sie nie dyskutuje:kox: kolego a gdzie w jeleniej te oponki uzywane 205/55 16" mozna zobaczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 kolego przekrec do mnie do Ci powiem 600 043 141... 4 identyczne z 2010 r... 600 z zalozeniem... 7-8 mm w sumie jak nowe... bez haczykow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trezor4 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 spoko jutro zadzwonie bo dzisiaj juz pozno , to sie doagdamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Panowie ma ktoś z was może na sprzedam zamek bagażnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 http://motokiller.pl/2959 ---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:40 ---------- http://motokiller.pl/1691/Audi-A6-vs-traktor to tez dobre ;P ---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:48 ---------- http://motokiller.pl/2635/AUDI-A6-QUATRO i po co komu plug w zimie to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astaroth Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam kolegów i koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam witam czyzby kolezanka w naszych skromnych progach? moze sie myle jezeli tak to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astaroth Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Tak się składa, że od kilku dni jestem w posiadaniu Audi A4 (zdjęcia w linku). Chętnie zahaczę o spot Audi w Jeleniej, jeśli panowie nie mają nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 He he ja nie mam nic przeciw wrecz przeciwnie zamiast auta proponuje zamiesc swoje zdjecia to sie chlopaki zaraz zleca ;P moze pomozesz mi rozruszac tych leni? bo siedza na tylkach i cisza... a autko nawet nawet z tego co widze... dobry felunek i bedzie good:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ten to pies na baby!!! Je się pod tym nie podpisuję ( nie mogę ) Ale zapraszam serdecznie. Każżda nowa OSOBA jest mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ja? bhehehe ja jestem grzes(cz)zny 19 poszly w sobote i szukam felunku kiedy turbotimer psiadupa zamawiamy? pees hehe kobieta sie pojawila i od razu cos sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astaroth Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Przynajmniej tutaj coś się dzieje bo na forum JG cisza i nikt nie raczył mi odpisać, więc nie wiem jak tam spoty na jelonce. Może wiedzie coś i podzielicie się informacją?? P.s. autko dzisiaj stoi na alusach fotek na razie brak ale niedługo powinnam zrobić sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Czytalem Twoje powitanie na JG i mialem odpisac ale zalogowac mi sie nie chcialo? nie mialem czasu? ;P I tu i Tam ta sama ekipa i ten sam prezes wiec wsio ryba gdzie psizesz... Jak sie chlopaki obudza to moze bedzie spot narazie planow takowego brak poudzielaj sie troszke to moze sie rozkreci kobieta na spocie hmmm to moze byc ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ogólnie od pół roku wieje sandałem jeśli chodzi o spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dobra to może dzisiaj przewietrzymy tego sandała?? Proponuję na sudeckiej o 17!! Kto jest za?? A co takiego już "zaplanowanego" to możemy zrobić jakiś spot w następną sobotę w tym samym miejscu! Chyba że będzie pogoda ładna to możemy na szybowcówe pojechać...hm? Czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 hehe dogass za pozno piszesz takie info zanim ktos to przeczyta to juz bedzie po jablkach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ojjj tam oj tam! Raker niby na forum wchodzi ale żeby się już odezwać to ni ma czasu Ja przyjade zobaczyć czy coś się bedzie działo dzisiaj czy nie na tej Sudeckiej. Jak nie to "serdecznie pozdrawaim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 hmm kurde mi sie kolek krecic nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi