Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam doła coś ze skrzynią i sprzęgłem z okienka inspekcyjnego koła zamachowego opiłki metalu latają i coś sie posypało w środku jak odpale to rzęzi i coś sie mieli jutro zrzucam skrzynie, ps witam koleżanke

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 201,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

uuu to bedzie rezanko :banan: zjem obiada i wpadne pomoc palo ;) dogass tez ma byc na jeleniej bo gumy wyhaczyl na gieldzie fajne i ma jutro zakladac pewnie tez zajrzy

Opublikowano

kobieta pojawiła się w squadzie i nastapiło ożywienie...:) Panowie i Panie:) może w sobote spotkanko????

Raker często widuje Cie na Sygietyńskeigo kolego:) ale kolega zapatrzony przed siebie i nikogo nie widzi:)

Pozdrawiam:)

Opublikowano
  • Autor

o kur...de nawet dudziu sie pojawil:whistling:

mnie w sobote nie ma :decayed:

spot jak cos to w piatek popoludniu....

Opublikowano

jestem jestem kolega arre:) ok moze bys w piatek:) tylko godzine i miejsce napisz prezesie:) pozdro:)

Opublikowano
  • Autor

Miejsce? hmm ostatnio to parking na sudeckiej na przeciwko starego cmentarza ale mozemy zmienic...

Godzina 18-19?

Jak ktos ma sugestie badz miejsce godzina sie nie podoba to pisac :naughty:

Opublikowano

czyli nasza miejscówka MATEX przeszła do historii... :) dzień dłuższy wiec moze byc 19:) zawsze to wiecej czasu żeby sie zebrac tym którzy pracuja np do 18:)

Opublikowano
  • Autor

mi tam wsio ryba czy MATEX czy kolo mercurego... chociaz parkingu kolo mercurego bardziej zaciszny i mniej sie ludzisk kreci ;P i miejsca wiecej

Opublikowano

no problem arre wiec widzimy sie na mercurym tylko godzina do ustalenia:)

kuropatkin żyjesz?? :)

Opublikowano

zobczymy kto się zgłosi. Jak będzie więcej niż 5 aut to też przyjade... A czemu tak? Bo muszę gonić z Legnicy.

Opublikowano

dogas dobrze by byłozebys był:) mam pare tematów do Ciebie:) licvze na to że zawitasz:) tzrba sie spyknąc znowu na jakiegos grila:)

Opublikowano
  • Autor

heh cos watpie by 5 aut bylo

ja moge zawitac i dudziu to 2

reszta cicho siedzi

burus ma maszyne rozebrana

i to by chyba na tyle bylo :facepalm:

Opublikowano

Powiem tak!!! WIEJE SANDAŁEM więc jutro mnie nie będzie bo bez sensu mam gnać z Legnicy żeby się z Arkiem spotkać. Dudziu jak masz jakies tematy to pisz na pv albo dzwoń - numer masz :) ewentualnie będę jeszcze we wtorek to możemy się zgadać. Raker też odzywa się raz od święta i jeszcze z pretensjami :P a jak przychodzi co do czego to siedzi przy mięsnym jeżu i nawet nie zaglądnie... ;P

Opublikowano

jak dam rade to sie przyturlam twingolotem

Opublikowano

arre to kiedy jutro czy dzisiaj i jaka godzina??

Opublikowano
  • Autor

niby dzisiaj o 19 ale nie wiem czy ejst sens jak ma byc burus Ty dudziu i ja :facepalm:

Opublikowano

Panowie pogoda zje.... może przełużmy na za tydzień spotkanko??

Opublikowano
  • Autor

mozna by bo i tak sandalem wieje :polew:

Opublikowano

Hehe to chyba jakies fatum.Co ma sie odbyc spot to sniegiem sypie :D Sory ze tak cicho siedzialem ale wczoraj i tak bym nie mogl bo bylem na wymianie oleju itp:P

Opublikowano

I pewnie zapłaciłeś ze 100 za wymiane pipko! Trzeba było powiedzieć to by się zrobiło! Ja nie wiem co z wami ludziska... Przecież takie forum jest też po to żeby nie płacić bóg wie ile za bieżące naprawy. Takie pierdoły to tylko pretekst żeby się spotkać, pogadać a przy okazji zrobić co trzeba :) Chyba że mi się cos poj...bało??