Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

i w a4 i w a6 jest zawias 1ba - full komfort i 1 be sport:wink:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arre powiem Ci ze o duzo lepiej teraz wyglada ten samochodzik;p

Opublikowano
  • Autor

Dzieki mi tez sie podoba w h u j :naughty::decayed:

i 200 wczoraj na autostradzie bylo bez problemu :whistling:

Opublikowano

ło nie bałes sie?200 to sie po miescie lata;P na autobanie pod 300 trzeba atakowac;P

Opublikowano
  • Autor

300 ;P za duzo kg mam na 300 :decayed::polew:

a bac sie nie balem 250 kiedys lecialem ale to juz robi wrazenie...

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

Btw pochlalem wczoraj ze masakra... we wro to sie bawic mozna

a na urodziny wpadly 2 oponki i bose kompletne lacznie z maskownicami :jerk::banan:

Opublikowano

to szalejesz ..ja najwiecej ajko kierowca leciałem 244 astra przy około 170 konikach (skrzynia sie skonczyła i było łutututu ;)

Opublikowano
  • Autor

e tam szaleje :decayed:

oponki kupic musialem a ze wpadly takie jak mam, obydwie z 7 mm bieznikiem za 300 dukatow za pare to kupilem :polew:

z bose podobnie mnam co prawda dwa glosniki juz ale teraz wpadna 4 glosniki i 4 maskownice za 120 dukatow :whistling:

wyboru nie bylo tez musialem kupic :naughty:

ale i tak najlepszy byl wczoraj chlopak mojej siostry jak do goscia 205cm wyskoczyl czy mu nikt nosa jeszcze nie poprawial :polew:

Opublikowano

hehe musiałby zapewne najpierw na taborecie stanac;P

Opublikowano

Siemka Paniska mam sprawę mógłby ktoś podjechac i ogladnac owe felgi *** ORYGINAŁ VW 18" GOLF - R20 , GTI *** (3370650646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

PPHU WITOS Krzysztof Witko

Wojcieszyce 91C

58-560 Jelenia Góra

nie chce mi sie bujać tyle km a zależy mi na tych felgach :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma problemu mozna podjechac kwestia w jakich godzinach gosc przyjmuje - ja mam czas po 17

i daj jakis namiar na siebie lub napisz na czym CI zalezy by sprawdzic :decayed:

Opublikowano

kupowałem u niego juz ze 4 komplety opon ...gośc ma to co na foto i tak jak w opisie...arre on mieszka na miejscu wiec spokojnie kolo 17stej powinien byc masz numer jak chcesz : 607878496...podjechalbym tez ale w środe żona wraca i qwa musze ogarnac cały dom ehhehe takze jestem po za zasiegiem do środy bede ginał w tumanach kurzu które nazbieralem pzrez 2 miesiace;P

Opublikowano
  • Autor

Ale mnie kusi by przymierzyc :jerk:

ale i tak nie sa na sprzedaz wiec bym plakal zapewne po przymiarce

20130722055.jpg

ale jak by do sprzedania byly :guma:

pomecze jeszcze goscia :decayed:

---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

ale tak czy siak bede gumy zmienial jutro to sobie zaloze zobaczyc jak leza :kox::naughty:

Opublikowano

Pany dzięki za zainteresowanie :wink: głównie chodzi mi czy na tych oponach polatam przynajmniej sezon, bo felgi wyglądają na ori ale wole się upewnić zanim je zakupie:decayed: a tu e-mail od gościa (Koła można zobaczyć w Wojcieszycach 91c , około 2km od Jeleniej Góry. Zakład jest otwarty od 9-17 , jeżeli w innych godzinach to proszę o kontakt tel 607878496 ) Wiec Pany gdyby ktoś miał okazje podjechać i zobaczyć będę dozgonnie wdzięczny :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja sie do 17 nie wyrobie napewno... podal bys nr do siebie to ktos kto by podjechal od razu by zadzwonil do Ciebie i przekazal info online :decayed:

Opublikowano

Pany gdyby się komuś udało oglądnąć felgi :wink: i miałby chęć przekręcenia do mnie to 694 775 737 :decayed:

Opublikowano

qrde nie mam mozliwosci podjechania do niego zobaczyc ..ale jak wczesniej pisałem ..skoro pisze z eopony maja 4 mm to napewno maja

Opublikowano

Panowie znacie może kogoś w Jeleniej lub okolicach kto wymienia wyświetlacze FIS? Na moim już praktycznie nic nie widać :kwasny:

Opublikowano

Ja mam blisko mogę podjechać ? jeżeli to jeszcze aktualne ?:wink:

Opublikowano
  • Autor

Bania ale piszesz o fis czy kolach?

Opublikowano

kołach xD