variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 EOT można zamalować, Lexus na USA zostawia odblask a na EU zamalowuje, co do TEINa to z tego co pamiętam do FWD i quattro chyba jest zlekka inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 co do TEINa to z tego co pamiętam do FWD i quattro chyba jest zlekka inne nie jestem na bieżąco, nie wiedziałem że czarna była w ośce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 tego się nie da usunąć - co miałem dziurę zostawić? a może tak wyrównać dziure np żywicą i by było cacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 zywica albo szpachla i byloby git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 szpachla ma tendencję do pękania na elastycznych elementach, jak już to żywica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 kolejna porcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 i jak tam? jest jakieś zainteresowanie autem? Fotki śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 i jak tam? jest jakieś zainteresowanie autem? Fotki śliczne słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ale czerwony mada faka czarnuch :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 w środku dosyćczarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Srodeczek miod malina ..... jak i autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 od takiego rezacza dostać pochwałę chyba muszę dopisać na allegro w opisie aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 auto wygląda kozacko na fotach... co do sprzedaży to raczej sobie poczekamy do stycznia a raczej lutego :-)... wówczas coś się rusza teraz to miesiąc do końca roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przynajmniej znowu bajk nie zostanie bez auta na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 na to się zanosi nie będę musiał renault w kombi z wypożyczalni śmigać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard05 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No wreszcie supcio zdjęcia Chyba mi się zachciało wpaść na jazdę próbną Na ostatnim zdjęciu lotka wygląda jakby była zamontowana do normalnej klapy nie s-line, obym się mylił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No wreszcie supcio zdjęcia Chyba mi się zachciało wpaść na jazdę próbną Na ostatnim zdjęciu lotka wygląda jakby była zamontowana do normalnej klapy nie s-line, obym się mylił? mylisz się- lotka DTM pasuje tylko do klapy s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard05 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 o ile zachce mi się modować autko to też taką sobie zamówię autko jest na tyle fajne a zdjęcia na tyle dobre aby można było zrobić sobie z tego niezłą tapetkę na pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 wrzuciłem fotki też na audizine - chłopaki zza wielkiej wody chyba najbardziej zazdroszczą stołków dzisiaj odebrałem pomalowane felgi zimowe - jutro pstryknę jakieś foto ogólnie nie ma tragedii w czarnym macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi