mily Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Witam! Wykonałem kodowanie licznika 17 z 01140 na 03140, czyli chcę żeby autko przypomianło mi o niezapiętych pasach bezpieczeństwach. Jak to zrobiłem?? 17->07 i tam są trzy pola; Software coding i to pole zmieniałem, resztę zostawiłem bez zmian. Efekty są takie że pojawiła mi się kontrolka niezapiętych pasów gdy przekręcam kluczyk (czyli sam zegar działa i kodowanie przebiegło prawidłowo), jednak po chwili gaśnie i nie reaguje na polecenia z pasów (w sensie czy są zapięte czy nie to kontrolka i tak się nie zapala), dlaczego?? Może kodowanie można zrobić ale jest jeszcze potrzebny jakiś czujnik przy pasach i niektóre autka tego czujnika nie posiadają?? [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:35_________________________________________________POST do usunięcia, potrzebne są pasy z mikroprzełącznikiem.
Dawid0 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 kolego dorwałeś może to zapięcie z mikroprzełącznikiem? ja szukam już długo i nie moge zlaleśc moze ktos ma numer ori ?
mily Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Temat dotyczy audi A6, nie mam przy sobie etki żeby podać Ci do A4, ale do A6 jest taki 4B0 857 755 P - z czujnikiem od strony kierowcy.
Dawid0 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 to jest to samo , ja już znalazłem pasuje, nowy kosztuje 250zł , część jest niedostępna, a używkę cieżko kupić bo razem z fotelami sprzedają i żadko to występuje...samo
mily Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 moim zdaniem gra nie warta świeczki, tempomat bardzie sie przyda i mniej roboty
Rekomendowane odpowiedzi