grzanek85 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ZLOCIK W KIELCACH PARKING ul. ŚCIEGIENNEGO OBOK WTC Galeria świętokrzyskich wózków , co by było wiadomo kto to :th: - grzanek85 (teraz trochę inaczej wygląda ale ) - STOlkien - elmichalkw - huzio00 - MARCIN607 - Tposejdon - michal-oracz - mobil014 - adam80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja siedzę w Skarlandzie aktualnie więc jest całkiem niedaleko :mysli:Możemy coś pomyśleć nad terminem i miejscem.Jak coś się ustali bryknę do Kielcowni....PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No to, ja tez sie pisze na ten spocik....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 no oczywiscie ze jestem chetny. napewno bym sie chetnie pojawil i mysle ze to bardzo dobry pomysl. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Widzę że coś sie ruszyło ja powiadomiłem kilku klubowiczów na PW zobaczymy czy się zainteresują, jeśli możecie to tez dajcie znać wszystkim maniakom z Kielc i okolic pozdr i czekam na więcej klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 dobrze by było jakby coś ruszyło w waszych rejonach, bo straszna posucha na Kielecczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Zgadzam się w 100% więc próbuje działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No to dzialamy........ Jesli mialby ktos ochote to zapraszamy w ta sobote......czyli 29.09.....na parking przy pomniku WTC przy ulcy Sciegiennego..... wstepna godz 18-19........ Ja bede na 100% Jakby cos to info na PW.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Dzialajcie, dzialajcie bo Tarnow juz was wyprzedzil.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No Ludziska zbierac sie..........bo sobota juz blisko Nosb ja mam nadzieje, ze dasz rade do nas wpasc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja bym chetnie w sobote sie pojawil ale ze szkocji zlatuje dopiero 4.10. tak wiec w ta sobote nie dam rady. zebralibysmy troche ludzi tak na przyklad na polowe przyszlego miesiaca :)i taki wiekszy troche zjazd zrobic niz 3 czy 4 samochody ja k tylko zlece do kielc napewno sie zjawiam. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No proszę jak się ekipa ruszyła .....dla mnie wstępny termin OK.Trzeba zebrać reprezentację i działamy.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 nie nie jest ok hehe. moze nastepna sobota albo niedziela? ja juz napewno w ck bede. niech sie ludzie tu zaczna zbierac zeby bylo ich troche i ustalimy termin zeby troche ludzi sie zjechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No prosze to jest nas juz troje...... Ja.... Grzanek 85....no i L.I.O.N..... [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2007, 00:06 _________________________________________________ nie nie jest ok hehe. moze nastepna sobota albo niedziela? ja juz napewno w ck bede. niech sie ludzie tu zaczna zbierac zeby bylo ich troche i ustalimy termin zeby troche ludzi sie zjechalo To nie bedzie pierwszy i ostatni spocik........ Ja wiekszosc czasu jestem w Wawie.....a chcialabym poznac forumowiczow z moich stron...... A w sobote kto bedzie mogl, przyjedzie.....a kto nie to nastepnym razem....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Chłopaki zadbajcie tam o naszą Angee niech wróci cała i zdrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1driver Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja tez sie pisze..pojawie sie na 99%..pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja tez sie pisze..pojawie sie na 99%..pozdrawiam.. No Artur :oklaski: to mi sie podoba........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 L.I.O.N. dzieki za cynk na PW bo bym przegapił temat Postaram sie wpasc ale nie mówie,że na bank bede ... A tak wogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 L.I.O.N. dzieki za cynk na PW bo bym przegapił temat Postaram sie wpasc ale nie mówie,że na bank bede ... A tak wogóle to Chcialam napisac do Ciebie PW......ale niestety przekroczylam limit Musze sie zwrocic do Hugo.....bo kurcze cos jest nie tak.... Nosb musisz byc......jestes jedyna osoba ktora znam........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Hugo cie kontroluje co bys za bardzo po PW nie flirtowała z ludzmi Bede chciał byc ale do CK mam kawalek A moje bydle jest strasznym benzynoholikiem i lubi zassac sobie conieco Godzina 18-19 ? To sie juz dobrze sciemnia teraz ... Moze cos wczesniej w jakims ciekawszym miejscu ? Np nad zalewem ? jakby co to wezme Vag'a i laptopa Ma ktos 1,8 T ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi