Opublikowano 3 Października 200718 l Jeju jaka cisza..... Ja nic nie pisze....to i wy milczycie jak zakleci
Opublikowano 3 Października 200718 l to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje
Opublikowano 3 Października 200718 l to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje ale o ktorej sobocie mowisz? o tej co bedzie....czyli 6.10.....? czy nastepnej?
Opublikowano 3 Października 200718 l proponowal bym nastepna. napewno sie zjawie jesli bedzie w nastepna sobote. mysle ze zjawiloby sie jeszcze kilka nowych osob jakbys odpowiednio wczesniej umowili sie na jakis termin wlasnie np na sobote nastepna zeby kazdy mogl sobie czas zarezerwowac.
Opublikowano 3 Października 200718 l to może zaczniemy pisać o następnym spocie ale mnie niestety nie będzie bo mam imieninki w sobote bardzo żałuje Jeśli mowa o tej sobocie to ja niestety także jestem w terenie ....ale jeśli będą plany na spocenie się 13-ego to jestem za.
Opublikowano 3 Października 200718 l Autor Witam JA tez jestem za 13 bo jak narzazie auto mi się regeneruje po spotkaniu z pieskiem na drodze dziad jeszcze uciekł razem z właścicielem . Więc ta sobota dla mnie odpada ale następna całkiem oks pzdr
Opublikowano 3 Października 200718 l No to fajnie......bo mnie ta sobota tez nie odpowiada ...... ale nastepna czyli 13 jak najbardziej......bo najprawdopodobniej bede w waszych okolicach...... tylko mam nadzieje......ze godz troche wczesniejsza niz ostatnio.....
Opublikowano 3 Października 200718 l Jak dla mnie 13.10 jest ok. Na pierwszy spocik nie udalo mi sie dotrzec na ten doloze staran zeby zajechac
Opublikowano 3 Października 200718 l Jak dla mnie 13.10 jest ok. Na pierwszy spocik nie udalo mi sie dotrzec na ten doloze staran zeby zajechac Staraj sie mocno......Zapraszamy
Opublikowano 3 Października 200718 l 13.10.07r. ja na pewno będe wtedy więc niema co dyskutować i przyjeżdzać za 2 tygodnie ale może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie
Opublikowano 3 Października 200718 l może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie wallbash Nie w ten weekend Tosik tylko 13...koniec i kropka...... Ma nas byc wiecej niz na pierwszym spociku.......
Opublikowano 3 Października 200718 l no i bardzo ladnie. widze ze wszystkim 13.10 pasuje wiec umawiamy sie na ten dzien. tylko trzeba bedzie jeszcze jakas konkretniejsza godzine wybrac i miejsce spotkania. ja sie pojawie napewno
Opublikowano 3 Października 200718 l może być i w ten weekend jak są chętni ale mnie niestety nie będzie wallbash Nie w ten weekend Tosik tylko 13...koniec i kropka...... Ma nas byc wiecej niz na pierwszym spociku....... Mnie chodziło o to że ja w ten weekend nie moge i napewno nie będe ale jak inni mogą to mogą zrobic spota
Opublikowano 3 Października 200718 l no no. racja. 13.10 zaklepany dzien bo widze ze sporo osob sie zadeklarowalo. w przyszlym tygodniu dogadamy sie co do godziny i miejsca spotkania. chyba ze ktos juz teraz ma jakis pomysl to niech go rzuca i zobaczymy co powiedza wszyscy. tylko zbierzmy pokazniejsza ekipe
Opublikowano 4 Października 200718 l ja też sie pisze na 13 będzie sporo zaraz zrobie liste chętnych Wpisz mnie na liste, bo ja też sie pisze.