Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie a moze warto jakis parking zadaszony awaryjnie zorganizowac na sobote?

Pogode zapowiadaja nie ciekawa :disgust: ma lac :wallbash:

Parking zadaszony to tylko Galeria Echo, ktora w sobote jest zapchana po brzegi- zwlaszcza kolo 17-tej.

Z cukru nie jestesmy a patrzac na prognoze dla Kielc na sobote - sloneczko z chmurkami i 6 stopni :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

angela Zawsze można sie przemieścić pod Macro - jest zadaszone i w sumie nie daleko - ale ustalenia na miejscu ;)

Opublikowano

angela Zawsze można sie przemieścić pod Macro - jest zadaszone i w sumie nie daleko - ale ustalenia na miejscu ;)

no i wlasnie o to mi chodzilo........

Z cukru nie jestesmy

no wiem,ze nie jestesmy.......ale gdyby padalo.....to troche kiepski spot.....kazdy by w swoim aucie siedzial :polew:

Opublikowano

może aż tak źle nie będzie [br]Dopisany: 11 Październik 2007, 12:59 _________________________________________________67230488ub0.jpg

zapowiada się ładnie :mysli:

Opublikowano

Nie no ok......jak bedzie ladnie to super :th:

Chodzilo mi o to, ze gdyby pogoda nam figla splatala.............to zeby miec jakies miejsce awaryjne w zanadrzu......

Opublikowano

wiem wiem makro będzie ok jakby padało

Opublikowano

no na makro ta zadaszona czesc w sobote czesto jest zapchana. ale mysle ze powinno byc tam troche miejsca bo parking jest spory. jakby bylo nieladnie to sie na miejscu cos ustali i sie znajdzie miejscowke napewno

Opublikowano
  • Autor

Dla nas to miejscówka musi być zawsze :> Nie gdybajmy pogoda ma być i już!!! :a4fan: Dużo osób z a3-klubu zadeklarowało się że przyjadą ??

Opublikowano

No juz wiem.....bede nie na 99% a na 100%.......[br]Dopisany: 11 Październik 2007, 21:02 _________________________________________________

Dużo osób z a3-klubu zadeklarowało się że przyjadą ??

Oficjalnie, tu na forum zadeklarowal sie tylko kolega Valentino......a czy ktos jeszcze bedzie to nie wiem....

Opublikowano

Witam

Jeśli choróbsko trochę mnie odpuści :slina: to piszę sie na spocik, a gdybym nie dotarł to zróbcie jakies fajne foty będę je oglądał i smarkał sie ale już chyba tylko z żalu ;(

Opublikowano

pogoda zapowiada się ciekawie więc powinno być dobrze ja sobie jutro furke wypucuje jak nioe będzie padać bo dzisiaj troche pada :kwasny:

Opublikowano

Niestety nie pojawię się na tym spociku choć bardzo bym chciał. Ale na następny obiecuje 100% że będę. Tylko panowie jak coś to piszczcie i ja będę. Życzę udanego spotu :naughty:

Opublikowano

Spocik w Kielcach dnia 13.10.2007 godzina 17:00 Parking koło WTC

Zapraszamy Klubowiczów A3-Club.net na wspólnego Spota

spot02ul1.jpg

Lista chętnych:

1. Angela - obecna 99%

2. Grippen - obecny

3. Warzyd - obecny

4. L.I.O.N - obecny

5. Grzanek85 - obecny

6. Grosik - obecny

7. Tosik - obecny

8. F1driver - obecny

9. Doman13 - obecny 99%

10. Perlacco - obecny 99%

11. Nosb - obecny 99%

[br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:41 _________________________________________________Ładnie się zapowiada 11 autek ktoś się oferował że będzie jeszcze 2 sz A4 nie zarejestrowanych w klubie no no zapowiada się super :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

Niebo przejaśniało, widać gwiazdki więc chyba pogoda na spocik dopisze :P pzdr :a4fan:

Opublikowano

Ale piz*zi jak w swietokrzyskim :polew:

Opublikowano

Ale piz*zi jak w swietokrzyskim :polew:

u mnie tak samo

Opublikowano
  • Autor

Ale nie pada i niech tak zostanie :th:

Opublikowano

no to kto leci ze mną ze Skarżyska ??

A może ktoś przelotem to też pisać.

w razie co, możemy się spotkać w S-ku na Orlenie przed obwodniczką, sądzę 16:30 wystarczy.

Opublikowano

Oj rzeczywiscie dzisiaj piz*zi jak w kieleckiem.. :shocked: Chyba bedziecie musieli sobie znalezc jakas ciepla miejscowke.. :naughty:

Opublikowano

Oj rzeczywiscie dzisiaj piz*zi jak w kieleckiem.. :shocked: Chyba bedziecie musieli sobie znalezc jakas ciepla miejscowke.. :naughty:

Tak jak coś to juz mamy dogadane ,ze wjezdzamy na płyte stadionu ;) .....tylko nie wiadomo czy zdąrzą nam murawę podgrzać .

Ja będe przelatywał przez skansen, .....jak coś to wjadę na orlen ok 16 .30 może na wet trochę wczesniej.