Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedziela Odpada.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

możę sobota ale tak 16-17. będę szafki wieszał w moim apartamentowcu i wcześniej mogę się nie wyrobić :wallbash:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:16_________________________________________________Pany zna ktoś kolesia który jeżdzi tym białym lancerem?? kolesia już 2 razy widziałem i za każdym razem bokiem

Opublikowano

które EVO

?

Waszka pewnie .. znam chłopa...

Opublikowano

Ja bym proponował przyszła niedziela 23 styczeń moze uda sie knajpe załatwic to nei bedziemy marzli..:) a pozatym moze więcej osób sie zjawi jak sie zdąza dowiedziec hm??

Opublikowano

Tadek zajęcia Ci trzeba bo nic tylko a4 i a4.../ :polew: :polew:

Opublikowano

które EVO

?

Waszka pewnie .. znam chłopa...

białe z napisem na bolu i masce-dobry jest wariat
Opublikowano

jak bialy to tylko z rejestracja "VACAT" to juest grupa SCYZZOR tam same wariaty sa :>

Opublikowano

jak bialy to tylko z rejestracja "VACAT" to juest grupa SCYZZOR tam same wariaty sa :>

koleś wpadł pod WTC walnął kułko na około auta które ruszało i długa- drugi raz stoję sobie na swiatłach ten skręca w prawo i jeba..ny leci bokiem jeszcze za zakrętem w 10m. dobre katy- też takl chcę :(
Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

To co robimy tego spota w niedziele??

Opublikowano

Siemanko ;) widzę ze jakiś spocik jest organizowany tyle że w niedziele nie dam rady :/ gdyby był pozniejszy termin jakiś z miła checią świeżak jestem :P do kielc nie daleko mam jakieś 60 km ;) jeśli było by cos organizowane w pożniejszym terminie z miła checia ;) bd obserwował temat ;)

Opublikowano

w ta niedziele ja także nie dam rady :wallbash:

Opublikowano

to moze być sobota... to sa propozycje nikt sie nie wypowiada coś ...

Opublikowano

to określać się szybko- mi tam pasuje i sobota i niedziele :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie tez sobota i niedziela wolne . A tak ogolnie to mozna by sie wstrzymac i poczekac na KArola i NOwego- bedzie nas wiecej

moze do piatku sie cos wyjasni :)

Opublikowano

No u mnie ten weekend odpada ... jak cos to nastepny lub na tygodniu no ale raczej na tygodniu nikt nie a czasu .... Ja jestem chetny jak najbarziej ale ie w ten weekend ...

Opublikowano

i w taki sposób znowu bedzie max osób :polew: :polew: :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

panowie na poważnie szybki spot na tygodniu mozna kiedyś zrobić (w Ostrowcu są cotygodniowe spoty- jemy pizzę w ciepłej knajpie-godzina dwie max i do domu) wiadomo że z weekendem różnie to bywa-szybciej znajdzie się godzinkę na tygodniu niż w weekend tylko znowu jest problem że nie każdy jest z kielc :wallbash:

słać propozycję tylko nie że będę a póżniej pusto na placu- trzeba się wziąśćw garść[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 11:45_________________________________________________i gdzie jest ur.. wa hyziek???

Opublikowano

no to co przenosimy na za tydzień??? tylko jak sie okreslacie ż ebędziecie za tydzien to bez wykrętów później co...

Marcin ja tak myślę mam kumpla w ostrowcu to może sie wybiore do Ostrowca niebawem do was na zlota :)

Opublikowano

To co 28 piątek 19.00 na WTC a posejdon może coś wymyśli z knajpą?

Opublikowano

w tym tygodniu mam 2 zmianę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: