szpenio92 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 To o 21 przy schodach na placu wolnosci :]
bastek_s Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 tyłka wam sie ruszyć z domu nie chciało bo zimno
Stolkien Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nie. ja w piątek to pije Piwo ze szwagrem.
MARCIN607 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 moze byc. Marcin Ciebie Iza wypuści ? Mialemniespodzianke miala wyjsc dzisiaj ale 12 dzwoni ze wychodzi i szybka akcja. A na koniec wieczorem sie rozchorowalem.
pittbul a4 kielce Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ja znowu gosci :-( lipa ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- A na koniec wieczorem sie rozchorowalem. taa ja wiem
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 A,my nie śpimy ---------- Post dopisany at 03:24 ---------- Poprzedni post napisany at 03:22 ---------- k...wa pompki mi siadły Dlatego nie lubię kłopotów prócz afn-a. Tam nie ma się co psuć
Stolkien Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Ta siadły pompki bo ma 400 000 przebiegu Ot cała filozofia. i wszystkie nie padły na pewno... VCDS w ręke się dowiesz. Marcin przyzwyczajaj się ja też miałem niejedną nieprzespaną Noc. PS. Marcin powiedz mi co z tym karnetem na basen?
bastek_s Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ja już zapomniałem co to nie przespana noc, co prawda mój się budził raz w nocy na karmienie :banan:jak już się ustawi na dzień i noc to będzie już spokojna noc. Miałem wcześniej afn-a, nic się nie działo a miał prawie 400 tysi ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- zrobiłem logi vagiem 3112, wrzuciłem do działu diagnostyka vag, najdziwniejsze jest to ze pierwszy pomiar logu 013 to nawet jak się nie znam to widziałem że coś jest nie tak, a drugi raz jak zrobiłem 013 to jakby ręką odjął, zresztą rzuć okiem jak chcesz. Zaczęło mi nim trząść jak wymieniłem teromostat i zaczął być dogrzany, a tak to ładnie wkręca się na obroty, nie ma dużego spalania,pięknie odpala.
Stolkien Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 miałem takie przejścia z AWX-em. Grzanek go dobrze pamięta bo stał u niego na placu 2 miesiące. skończyło się na wymianie 2szt. pompek i regulacji popychaczy pompek. i wymiana przepływki.
bastek_s Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 to czeka mnie mechanik:kwasny: i kasa kasa kasa do wydania:facepalm:
bastek_s Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 no niestety, jutro może uda mi się wstawić do mechanika, na pompkach się już nie znam
MARCIN607 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Bartek tanio kuoielse trzeba wydać. Tak to już jest. Karol karnety oddane ciotce Izy zanim zdążyłem coś powiedzieć
Stolkien Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ah te baby dobrze ze wiosna idzie . od wczoraj sezon na rower otwarty dla mnie
bastek_s Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 sezon na rower? wyszedłem z młodym na spacer w południe i go prawie wiatr unosił do góry,piździ na tym stoku między blokami
Rekomendowane odpowiedzi