basik9634 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 witam wszystkich mam takie pytanie a mianowicie dotyczy lamp w audi miałem oryginalne lampy Valeo czyli bylu one na jednym kloszu a teraz założyłem lapu co mają osobne klosze na mijania i drogowe pytanie dotyczy tego czy mozna zrobić tak zeby w monecie zapalenia sie świateł drogowych swieciły tez mijania a jak zalocze mijania zeby tylko one świeciły bo w lampach valeo na jednym kloszu rozłączało przy zmianie mijania i świeciły tylko dlugie czy ktos mam jakies na to pomysły
swider Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 jakie lampy teraz założyłeś ?
davidoff82 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 witam wszystkich mam takie pytanie a mianowicie dotyczy lamp w audi miałem oryginalne lampy Valeo czyli bylu one na jednym kloszu a teraz założyłem lapu co mają osobne klosze na mijania i drogowe pytanie dotyczy tego czy mozna zrobić tak zeby w monecie zapalenia sie świateł drogowych swieciły tez mijania a jak zalocze mijania zeby tylko one świeciły bo w lampach valeo na jednym kloszu rozłączało przy zmianie mijania i świeciły tylko dlugie czy ktos mam jakies na to pomysły bardzo proszę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=29283.0;highlight=%B6wiat%B3a+drogowe
basik9634 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 założyłem soczewki [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 18:23_________________________________________________wielkie dzięki davidoff82 faktycznie to działa tak jak chciałem
Rekomendowane odpowiedzi