Major83 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ja kolego właśnie jestem po wymianie znowu na ajm. chcialem wrzucić awx założyłem nawet temat jakieś 3 tygodnie temu. sprawdź sobie jak chcesz. dostałem parę odpowiedzi ale żadna z nich nie była na tyle jednoznaczna abym podjął się takiej wymiany. Pozdrawiam.
_West_ Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 a z tematu na temat wymiany silnika zrobila sie dyskusja pod tytulem: "jak to okropny byl poprzedni wlasciciel twojego auta"
chudy13101980 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Kolego był AJM to wkładaj AJM po co sobie robić problemy.Ewentualnie jakiś wirus i będziesz miał ze 130 kucy
marewel Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja kolego właśnie jestem po wymianie znowu na ajm. chcialem wrzucić awx założyłem nawet temat jakieś 3 tygodnie temu. sprawdź sobie jak chcesz. dostałem parę odpowiedzi ale żadna z nich nie była na tyle jednoznaczna abym podjął się takiej wymiany. Pozdrawiam. Miales duzo podpowiedzi ale nie skozystales,i wasdziles to co wsadziles.
Musashi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja kolego właśnie jestem po wymianie znowu na ajm. chcialem wrzucić awx założyłem nawet temat jakieś 3 tygodnie temu. sprawdź sobie jak chcesz. dostałem parę odpowiedzi ale żadna z nich nie była na tyle jednoznaczna abym podjął się takiej wymiany. Pozdrawiam. Miales duzo podpowiedzi ale nie skozystales,i wasdziles to co wsadziles. dokladnie, przeciez na forum jest wystarczajaco duzo napisane
Major83 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja kolego właśnie jestem po wymianie znowu na ajm. chcialem wrzucić awx założyłem nawet temat jakieś 3 tygodnie temu. sprawdź sobie jak chcesz. dostałem parę odpowiedzi ale żadna z nich nie była na tyle jednoznaczna abym podjął się takiej wymiany. Pozdrawiam. Miales duzo podpowiedzi ale nie skozystales,i wasdziles to co wsadziles. dokladnie, przeciez na forum jest wystarczajaco duzo napisane dokładnie tylko że każdy pisał coś innego. Sporo siedziałem nad tym tematem i nie znalazłem wyczerpujących odpowiedzi. Nie napisał nikt kto robił taką przekładkę i co konkretnie musiałbym zmienić więc nie uważam że jest w tym temacie wystarczająco wiadomości.
marewel Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Pisałem ze robiłem wiec nie opowiadaj basni. Wsadziłeś ajm a mogłeś w tej samej kasie miec awx/avf/asz
Major83 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no ale nie napsiales co konkretnie będe musiał wymienić... dobra nieważne bo kolega chciałby pewnie dowiedzieć się wiecej o tym jak zrobić swapa a nie o tym co ty mi napisałes a co nie. pozdrawiam
marewel Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no ale nie napsiales co konkretnie będe musiał wymienić... d Silnik?
Musashi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 no ale nie napsiales co konkretnie będe musiał wymienić... d Silnik? koledze, chodzi o osprzet, ECU, itp.
Rekomendowane odpowiedzi