Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pokrowiec na samochód z logo audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy widzieliście gdzieś żeby się dało dostać taki pokrowiec? Wczoraj trochę szukałem i niestety nie znalazłem. A mam ochotę sobie taki sprawić. Na allegro jest w zasadzie samo badziewie. A chciałbym taki ładny jak maja w salonach. Oczywiście będzie używany w garażu :)

Opublikowano

taki ładny to w ASO ale ceny zabijają :gwizdanie: , z tego co pamiętam to 1000 będzie mało :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Aj,

a może dało by się zorganizować taki na własną rękę. Jakby się zebarało trochę chętnych osób to powinna wyjść rozsądna cena.

Opublikowano

Nawet jak dostaniesz rabat w ASO 20% to i tak wątpię abyś znalazł kogoś , kto zapłaci za wielką prezerwatywę z logo Audi ok 800zł :polew:

Opublikowano

Nawet jak dostaniesz rabat w ASO 20% to i tak wątpię abyś znalazł kogoś , kto zapłaci za wielką prezerwatywę z logo Audi ok 800zł :polew:

Jakby się dowiedzieć z jakiego materiału jest to zrobione i cena materiału nie wyrywa z butów to można uszyć :naughty:

A logo audi wyflokować na czerwono :decayed:

Opublikowano

Ja jestem za

Opublikowano

zlodzieje beda wiedziec gdzie audicy szukac :kox::evil:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie można by zrobić coś takiego na własną rękę nie koniecznie w ASO.

Opublikowano

Po co taki bajer. Kup na allegro za 100zł pokrowiec i śprejem AUDI maźniesz i będzie :good:

A tak na serio to 1000zł wydać na kawałek derki :disgust:

Opublikowano
  • Autor

1000 zł na pewno nie. Ale gdyby kosztowało to 150 zł?

Mam audi S2 które jeździ tylko czasami, i tak myślałem żeby przykryć je pokrowcem a tak będzie fajniejszy :)

Opublikowano

pokrowce rysują auto, musiał byś mieć je zawsze umyte...

Opublikowano

1000 zł na pewno nie. Ale gdyby kosztowało to 150 zł?

Mam audi S2 które jeździ tylko czasami, i tak myślałem żeby przykryć je pokrowcem a tak będzie fajniejszy :)

150 zł to ciut przymało jak na pokrowiec na auto :wink4:

No chyba, że total czajna :)

Opublikowano

Kiedyś na robocie w Niemczech postawiłem auto w krzaki i przykryłem pokrowcem z Lidla,bo go nie miałem zamiaru przez miesiąc ruszać.Jak chciałem jechać do domu to nie mogłem go z auta oderwać,bo cały miesiąc padało :polew:

Zawsze lepiej jak blaszka może oddychać bo pod plandeką zbira się wilgoć i można zrobić autu niedźwiedzią przysługę :decayed:

Opublikowano

o ja ... a własnie się zastanawiałam nad takim pokrowcem, bo mój golfik często stoi po tydzień i dłużej , teraz niestety pod chmurką i pomyślałam, że tak by mu było lepiej :kwasny:

Opublikowano

Kurde źle przeczytałem temat myślałem że chodzi o pokrowiec na siedzenia z logo Audi, i na takie coś bym się pisał :polew: :polew: :polew:

Pokrowiec na autko już przerabiałem i paten jest beznadziejny, moim zdaniem. Przy codziennym użytkowaniu autka jest to bardzo męczące.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :hi:

Panie Panowie tak sobie pomyślałem ..a gdy by tak zakupić coś takiego ..chodzi mi głównie o postawienie samochodu zimą pod chmurka na tydzień lub więcej bez używania go ..

Co Wy o czymś takim myślicie ?

http://allegro.pl/pokrowiec-plandeka-samochod-l-firmowe-niemcy-i1302077574.html

----------------------------------------------------------------------------------Witam ponownie szanowne grono.. :hi:

Mimo miezbut dobrych opinii o takich pokrowcach ja zakupiłem właśnie ten

Moje zdanie ...

według mnie : materjał..

ładny

miekki -niem raczej mowy o rysowaniu lakieru

nie przyjmuje wody

prktyczny w załozeniu...

A sprawdzę go dopiero na przełomie roku 10/11 ,wtedy napisze coś więcej w zaleznosci od warónków jakie bedą panowały..

A tak wygląda .. Sory ze w garazu.. :tongue4:

SSL25031.jpg

SSL25032.jpg

Opublikowano

Jak kupować pokrowiec to coś dobrego. Ważny jest odpowiedni materiał dzięki któremu auto będzie "oddychało" i nie będzie zbierała się wilgoć. Pokrowiec musi mieć również odpowiednie obszycie żeby nie rysować auta przy każdym ON/OFF. Ważne jest też jego obszycie. Dodatkowo musi dobrze chronić przez brudem i zanieczyszczeniami oraz najlepiej mieć możliwość założenia zabezpieczenia jeżeli nie jest na jakimś parkingu itp.

Opublikowano
  • Autor

Jak kupować pokrowiec to coś dobrego. Ważny jest odpowiedni materiał dzięki któremu auto będzie "oddychało" i nie będzie zbierała się wilgoć. Pokrowiec musi mieć również odpowiednie obszycie żeby nie rysować auta przy każdym ON/OFF. Ważne jest też jego obszycie. Dodatkowo musi dobrze chronić przez brudem i zanieczyszczeniami oraz najlepiej mieć możliwość założenia zabezpieczenia jeżeli nie jest na jakimś parkingu itp.

A jesteś w stanie wskazać jakiś przykład takiego pokrowca?

Opublikowano

A jesteś w stanie wskazać jakiś przykład takiego pokrowca?

A jesteś w stanie przeżyć cenę takiego pokrowca ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A jesteś w stanie przeżyć cenę takiego pokrowca ? :naughty

Możesz mnie sprawdzić :polew: