ziom_al Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Witam, właśnie skończyłem rezanie lamp po II lifcie w swojej niuni - i juz wszystko zrobione - zajeżdżam na stację diagnostyczną a tu sięokazuje że zamienione mam światła krótkie z długimi , Wszystko juz mam poskładane - jak zrobić zamianę tych świateł bez rozbebeszania znowu wszystkiego ?? czy da radę zrobić to przy manetkach kierownicy ? Bardzo proszę o pilne info. A tak pozatym autko wygląda świetnie ;D warto było cały dzień się kaszanic
Gwerty Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a nie możesz poprostu zemienic kabli na zarówkach w lampach? skoro masz tylko zamienione długie z którkimi a wszystko inne działa jak nalezy
Piter.d 2 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 OT w dziale technicznym
ziom_al Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Proszę się nie śmiać - przed wymianą dowiedziałem się że będę TATĄ !! więc proszę o zrozumiałosć Pierwszy potomek w drodze [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:02_________________________________________________jak zamienić kabli w żarówkach ??
Gwerty Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 nie kable w żarówkach , a przepiąc wtyczki od zarówek. od długich na miejsce mijania i odwrotnie.
Stichy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Przepnij kabelki w kostce - zmien miejscami A tak nawiasem gratulacje to wyrezales swiatla i sie teraz beda pchac do swiatla
ziom_al Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Zrobiłem - nic nie trzeba było lutować i ciąć Po wyjęciu środka lampy ( całej wiązi kabli - zmieniłem tylko miejscami I i II kabel we wtyczce ) Dzięki koledzy )
Rekomendowane odpowiedzi