Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie czym się różni zawieszenie w quattro a fwd. Czy gwint z Quattro można założyć w FWD?

z tego co wiem to nie pasuje

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sam decydować nie mogę. Poczekajmy niech reszta się wypowie (także przeciwnicy :wink:).

Jeśli chodzi o aktualną listę DVB6 (lecę po fotkach):

- Nosb

- Młody_drog

- Thom4s

- Badboy

- ArturB6

- ?

- ?

- Wrclaguna

- Stolkien

- Waski

- Bieniek

- David

- Bart-S

- Musti

Ze znakami zapytania musicie mi pomóc :decayed:

A ja to Co?:decayed:

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

---------- Post dopisany at 02:15 ---------- Poprzedni post napisany at 02:14 ----------

:naughty:

Wiedziałem, że o kimś zapomniałem - sry Seba :wink:

Opublikowano
Panowie czym się różni zawieszenie w quattro a fwd. Czy gwint z Quattro można założyć w FWD?

nie pasuje

Opublikowano

nie pasuje

Dziękować

PS. Jak by ktoś do quattro szukał Gwintu to zapraszam.

Opublikowano

tył jest inny :wink:

Opublikowano

Pany ja też z moją S4 1.8t quattro 190kunia zgłaszam się do Dywizji:decayed:

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

A jutro montuje FMIC:naughty:

Opublikowano

To co jakie plany na moc po zrobieniu FMIC-a??

Opublikowano

Narazie tip, stożek, dp auto juz po remapie kupione więc nie ma sensu znowu robić.

Z przepływki wyliczyłem że na serii jest jakieś 193KM raz miałem 187KM to zależy od temp. otoczenia

Myślę że do 200-205KM dobije

W przyszłości może Big Turbo i wtryski, ale się zastanawiam też żeby zmienić w przyszłości auto na B7 2.0TFSI DTM quattro:decayed:

Opublikowano

Narazie tip, stożek, dp auto juz po remapie kupione więc nie ma sensu znowu robić.

Z przepływki wyliczyłem że na serii jest jakieś 193KM raz miałem 187KM to zależy od temp. otoczenia

Myślę że do 200-205KM dobije

W przyszłości może Big Turbo i wtryski, ale się zastanawiam też żeby zmienić w przyszłości auto na B7 2.0TFSI DTM quattro:decayed:

Jest sens ciągnac o te pare konikow?? Przeciez to sie chyba nie odczuje nawet.

A co do B7 to jak bym mial zmieniac z B6 to wlasnie tylko na DTM:slina:

Opublikowano

Jest sens bo na seryjnym jednym małym intercoolerze niewydala i muli na rozgrzanym już silniku a na FMIC auto powinno lepiej reagować:decayed:

Opublikowano

Pablo nie wiem jak ty ale ja przez te temperatury wczoraj np +20 czuje że auto tak nie jedzie jak jest +10

Opublikowano
Jest sens bo na seryjnym jednym małym intercoolerze niewydala i muli na rozgrzanym już silniku a na FMIC auto powinno lepiej reagować:decayed:

yhym to juz wyższa magia jak dla mnie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

Pablo nie wiem jak ty ale ja przez te temperatury wczoraj np +20 czuje że auto tak nie jedzie jak jest +10

P-U-M-A ale co gorzej idzie jak jest wyższa temperaturka czy niższa?? Bo powiem ci ze nie zwróciłem uwagi

Opublikowano

yhym to juz wyższa magia jak dla mnie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

P-U-M-A ale co gorzej idzie jak jest wyższa temperaturka czy niższa?? Bo powiem ci ze nie zwróciłem uwagi

No na pewno gorzej jedzie wyższa temperatura w dolocie jest jak jest ciepło. Ja odczułem różnice.

Opublikowano

powiem ci tak ja ostatnio malo nerwowo jezdze to nie czuje różnicy a po za tym to ja mam jeszcze serie i moze u mnie wszystko jak na razie wydala

Opublikowano

Oj uwierz różnica bedzie:naughty: przybędzie 10-15 koni ale za to w głowie 50:grin:

Opublikowano

ty tobie normalne przybeda a ja załozylem nakladki na pedaly od rs4 i juz mi sie wydaje ze jest z +15 KM hehehehe:polew:

Opublikowano
:nabijasie:
Opublikowano
:decayed::wink:
Opublikowano

Tych 3 co chcą do DIVISIONU od rana spamują:decayed::decayed: