Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany czy od kierunkowskazów są jakieś przekaźniki? a i czy może być winą manetka od kierunków że za szybko pracują:whistling: no i takie błędy wywala: Rear left turn signal

Rear right turn signal

Ja tu załamka że nic nie pije w weekend a Ty dupe zawracasz kierunkowskazami:doh::decayed:

Powinieneś mi dziękować:decayed: bo masz przynajmniej zajęcie i nie będziesz o alkoholu myślał więc mi tu zaraz nawijaj jak to z tymi kierunkami:grin:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo najczęściej to powodem szybkiego mrugania jest właśnie spalona żarówka

Może gdzie wilgoć masz

Opublikowano
Pany czy od kierunkowskazów są jakieś przekaźniki? a i czy może być winą manetka od kierunków że za szybko pracują:whistling: no i takie błędy wywala: Rear left turn signal

Rear right turn signal

Ja tu załamka że nic nie pije w weekend a Ty dupe zawracasz kierunkowskazami:doh::decayed:

Powinieneś mi dziękować:decayed: bo masz przynajmniej zajęcie i nie będziesz o alkoholu myślał więc mi tu zaraz nawijaj jak to z tymi kierunkami:grin:

Kiedyś w łoplu corsie taką sytuację widziałem ale tam to często te manetki od kierunków padają a w audi to nie widziałem takiego przypadku:mysli:

Opublikowano
Bo najczęściej to powodem szybkiego mrugania jest właśnie spalona żarówka

Może gdzie wilgoć masz

No żarówki wszystkie oki i to nie u mnie:wink:
Opublikowano

fajny, mój kolorek

Opublikowano

co nie zmienia faktu że auto fajne :decayed:

Opublikowano
No jak przecież masz dodatkowo z tyłu grzane d*py schowek z lodówką i navi:grin:
Opublikowano

cd6af2f1a7f503e0dccee0ac749e1d26.gif?1358111937

:kox:

Opublikowano
Opublikowano

Witam!

Szanowni koledzy posiadam A4 na angielska strone i dzisiaj zauwazylem ze wykladzina u pasazera z tylu za fotelem kierowcy (pasazera na polska strone) jest wilgotna. Nie zauwazylem zadnej stojacej wody czy tez saczacej sie wody po nacisnieciu wykladziny lecz jest wilgotna a na pozostalych miejscach pasazera z tylu jak i z przodu oraz u kierowcy z przodu jest sucho.

Teraz pytanie do kogos kto sie orientuje czy jest to powodem zatkanego odplywu wody ? jak tak to jak rozwiazac ten problem i od czego jest to odplyw?

Z tego co czytalem na forum to czesto tak bywa , gdy zatkany jest odplyw od klimatyzacji i wtedy mozna znalesc wode za fotelem kierowcy ale to na polska strone a czy w "angliku" przy zatkanym odplywie woda znajdowala by sie po lewej czy po prawej stronie auta? bo nie wiem czy to wina zatkanego gdzies odplywu :eusathink: czy tez komus cos sie wylalo (narzeczonej lub synkowi) i nikt sie nie przyznal :facepalm: i mysla , ze sie nie dowiem a wykladzina szybko wyschnie :wink:

Bardzo prosze o jakies sugestie.

:hi:

Opublikowano

właśnie się zastanawiałem nad tym plusem, słyszałem gdzieś właśnie że jest plus :wink:

Opublikowano
No jak przecież masz dodatkowo z tyłu grzane d*py schowek z lodówką i navi:grin:

:wink:

kurcze panowie szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć jak dociąć kratkę z dolnego grilla od S4 do ramki s-line.

Jeżdżę teraz z górą S4 i dołem s-line i przyznam szczeże że wygląda to trochę lipnie

Opublikowano

Powiedzcie mi jakie najstarsze opony można było by założyć ?

Opublikowano

1998:decayed:

A tak na poważnie to mnie by głupio było o takie coś pytać co ty Polonezem śmigasz:wink:

Opublikowano

Spoko , człowiek uczy się całe życie ale jeżeli w ten pakiet wchodzi lodówka czy tylna grzana kanapa to nie dałbym tych paru tyśków więcej żeby mieć na wlepce kod WQS. \Samemu można sobie wyrezać za dużo mniejszą kasę :wink:

Opublikowano

właśnie się zastanawiałem nad tym plusem, słyszałem gdzieś właśnie że jest plus :wink:

Wszystko jest na forum ;)

Pakiet sportowy S line plus:

- zawieszenie sportowe S line

- 9-ramienne obręcze ze stopów metali lekkich, o rozmiarach 7,5J x 17, z oponami 235/45 R17 (opcjonalnie: zawieszenie sportowe S line 18”)

- Emblemat S line na listwach ochronnych tylnych drzwi po obu stronach pojazdu

- lakiery we wszystkich kolorach seryjnych – jako dodatkowe opcje specjalne kolory perłowe: czerwony Missano i srebrny Avus

- sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią tkaniny "Speed" w kolorze czarnym lub srebrnym

- wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym lub srebrnym

- listwy progowe w drzwiach z emblematem S line

- fotele z pełną regulacją elektryczną

- podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym

- elementy dekoracyjne z matowego aluminium

- sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą

- gałka drążka zmiany biegów pokryta czarną, perforowaną skórą (opcjonalnie dostępna w aluminum)

- osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry (dla manualnej skrzyni biegów)

- uchwyt hamulca ręcznego pokryty czarną skórą

- system informacji kierowcy FIS

- pakiet oświetleniowy

Opublikowano

1998:decayed:

A tak na poważnie to mnie by głupio było o takie coś pytać co ty Polonezem śmigasz:wink:

źle może zadałem pytanie :wink: czy 2008 nie będą za stare ?

Opublikowano

Niby do 5 lat jest zalecane. Więc pośmigasz:wink: