Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale dojne krówki :decayed:

Opublikowano
Ale dojne krówki :decayed:

hehe się wie co dobre :wink:

Opublikowano

tu jest aukcja

Audi S4 Big Calipers Conversion Brake Upgrade | eBay

pisałem do sprzedawcy ale gość sam nie wie czy to B5 czy B6 i czy przód czy tył :doh:, zresztą ja też nie mam pojęcia :kwasny:

http://a4-klub.pl/uklad-hamulcowy-96/all-b6-b7-upgrade-hamulcow-a4-19418/

Opublikowano

tu jest aukcja

Audi S4 Big Calipers Conversion Brake Upgrade | eBay

pisałem do sprzedawcy ale gość sam nie wie czy to B5 czy B6 i czy przód czy tył :doh:, zresztą ja też nie mam pojęcia :kwasny:

http://a4-klub.pl/uklad-hamulcowy-96/all-b6-b7-upgrade-hamulcow-a4-19418/

Czyli B6

dzięki wielkie :hi:

Opublikowano

Pokazane zaciski od S4 sa kompletne wraz z jarzmami :wink:

Opublikowano

zauważyłem ale cena i tak jest trochę przesadzona i do tego aukcja , można taniej :naughty:

Opublikowano

"mikaszi" tylko sie nie zastanawiaj za dlugo jezeli myslisz o zalozeniu do Swojej niuni , naprawde super sprawa z tymi wiekszymi heblami. Ja zalozylem takie same w zeszlym roku + nawiercane Zimermmanny i przewody w stalowym oplocie HEL i roznica w hamowaniu jest naprawde za***ista , teraz szukam cos dobrego na tyl 288 lub 300mm :wink:

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Ja za Swoje placilem 550zl w Polsce

Opublikowano

myślę nad zwiększeniem mocy , to trzeba by było pomyśleć także nad zmianą hebli :wink:

Opublikowano

Po zwiekszeniu mocy obowiazkowo a teraz jeszcze mysle jak nadejdzie czas na zmiane klockow to zalozyc EBC YELLOW STUFF lub cos podobnego ale zeby nie skrzeczaly przy hamowaniu jak stary tramwaj :kwasny:

Opublikowano

Mikaszi jak będziesz spisywał numery to zrób fotki jak to wygląda u ciebie ta kanapa i mocowania co dorabiałeś :whistling:

Opublikowano

oki , numery juz prawie ogarnąłem , zostały mi jeszcze dwa elementy ale jutro juz powinien byc komplet

pikczery tez jakieś postaram sie zrobić :wink:

Opublikowano

a tylny podłokietnik?? :kox: też miałeś rozpisać co i jak :whistling:

Opublikowano

:doh: - cały czas o tym myślę ale co ja na to poradzę że jestem taki trochę nie poukładany i nie ogarnięty

Bartek obiecuję że to też ogarnę :hi:

Opublikowano

mikaszi kolego a jezeli wolno zapytac to co wyprawiasz z tylna kanapa ? :wink:

Opublikowano

Tak samo miałem zakładać kamerkę cofania , przymierzyłem tylko panel z kamerką i od tamtej pory wszystko leży w pudełku :facepalm:

praca , dom , rodzina a ja dla siebie mam czas tylko w nocy :doh:i to też nie zawsze :sexinbed::decayed:

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

mikaszi kolego a jezeli wolno zapytac to co wyprawiasz z tylna kanapa ? :wink:

zrobiłem z nieskładanej , składaną :naughty:

Opublikowano

Michał zrobił taki bajer, że może oparcie odczepić, wsunąć do bagażnika i ma spanie. Taki mały camper pod znakiem OOOO :decayed:

Opublikowano

oki panowie idę w kimę bo jutro niby niedziela ale niektórzy tyrają cały tydzień :kwasny:, do jutra :hi:

Opublikowano

Ok to tez czekam na info co ijak bo chetnie bym wziol brzeszczot i wykroil ta tylna przegrode i tez zrobil sobie skladane foteliki :kox:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

Ok dobranoc i Ja wale w kimono bo wczoraj koniec tyrania o 23-ciej i ponowny zapieprz od 5:30 do 17-ej , dobrze ze chociaz jutro wolne :hi:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

Niby zachod zachodem , lepsza praca i lepsze zycie a czlowiek zapie...la tu jak beduin :facepalm:

Opublikowano
ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??

P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co?

stacja dokująca to było do starych telefonów więc pozostaje mu szukać telefonu pod zestaw znając życie była to nokia,albo odkleić i schować:wink:

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ----------

laki w podłokietniku powinien mieć bazę do tel.

Grzesiek własnie w tym problem że on ma podłokietnik pusty...niema tam nic.