Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jessica-alba-come-to-bed.gif

Gasić komputery i ... :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taa gasic komputery i ze swoimi marudzacymi kobitami do wyra:decayed:a Alba to tylko jak zamkniesz oczy

Opublikowano
Co moze być nie tak jak na poprzednim RNSie wszystko mi chodziło a jak włożyłem teraz nowego to mam tylko podświetlanie i multifunkcja chodzi a brakuje wyłączenia z kluczyka i navi nie trybi, dodatkowo brak jakiegoś info na fisie ?

No ewidentnie CANów brakuje, albo kodowanie navi popieprzone

Opublikowano

koledzy powiedzcie mi ile czasu chodzi u was wentylator w rns-e po zamknieciu samochodu z pilota?

Opublikowano

taa gasic komputery i ze swoimi marudzacymi kobitami do wyra:decayed:a Alba to tylko jak zamkniesz oczy

jak sobie wychowałeś tak masz :naughty:

True, true... Ja tam nie mogę narzekać - fotele Recaro za 2h drapania... :polew:

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Co moze być nie tak jak na poprzednim RNSie wszystko mi chodziło a jak włożyłem teraz nowego to mam tylko podświetlanie i multifunkcja chodzi a brakuje wyłączenia z kluczyka i navi nie trybi, dodatkowo brak jakiegoś info na fisie ?
Masz źle zakodowane nadwozie - RNS chce pracować w innym typie magistrali CAN. Przyjrzyj się dokładniej pierwszym bitom i zobacz czy masz prawidłowo wybrane "B6".

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

koledzy powiedzcie mi ile czasu chodzi u was wentylator w rns-e po zamknieciu samochodu z pilota?
Powinien pracować jakieś 20 minut.
Opublikowano

True, true... Ja tam nie mogę narzekać - fotele Recaro za 2h drapania... :polew:

hehe:thumbup1: to macie dobrze

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ----------

Masz źle zakodowane nadwozie - RNS chce pracować w innym typie magistrali CAN. Przyjrzyj się dokładniej pierwszym bitom i zobacz czy masz prawidłowo wybrane "B6".

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Powinien pracować jakieś 20 minut.

ok to jutro sprawdze bo w lutym kupilem nowy aku varty i mnie zaniepokoiło że troche przysiadł, czyli on chodzi 20min po wylaczeniu rns-e czy 20min po zamknieciu fury a gdy samochod nie jest zamkniety z pilota badz kluczyka chodzi cały czas?

Opublikowano

oj to dla mnie wyższa szkoła jazdy :facepalm: nie znam się aż tak :whistling: ale powiedz mi tylko czy to może tak być mimo tego że wcześniej RNSe chodziło dobrze ?

Opublikowano

może być tak, ja miałem tak u siebie, przechodziłem z rns-e na ten z a3

Opublikowano

kurde a sam tego nie ogarnę :doh:

Opublikowano

Może tak być.

Opublikowano

vagina w łapę i jedziesz z kodowaniem, przecież to nie więcej jak 10 minut roboty , nie ma rzeczy nie do ogarnięcia

Opublikowano

vagina w łapę i jedziesz z kodowaniem, przecież to nie więcej jak 10 minut roboty , nie ma rzeczy nie do ogarnięcia

Trzeba mieć vaginę.

Opublikowano

To powiedz jak mam to ogarnac tym vagiem? Ale pokolei:decayed:

Opublikowano

STG 56 (Radio-/Navigationssystem) auswählen

STG Codierung -> Funktion 07

0?xxxxx: Fahrzeug

1 - Lamborghini

2 - Audi A3 (8P)

3 - Audi A4 (8E)

4 - Audi A4 Cabriolet (8H)

5 - Audi A6 (4B)

6 - Audi TT (8J)

7 - Audi R8 (42)

Opublikowano

i w adaptacjach10 --> kanał 002 --> trzeba wpisać 45 :wink:

Opublikowano

dokładnie ja też myślałem że nic nie ogarnę a dzięki wymianie kiery b6 na b7 mf zaczelem ogarniac kodowania

Opublikowano
STG 56 (Radio-/Navigationssystem) auswählen

STG Codierung -> Funktion 07

0?xxxxx: Fahrzeug

1 - Lamborghini

2 - Audi A3 (8P)

3 - Audi A4 (8E)

4 - Audi A4 Cabriolet (8H)

5 - Audi A6 (4B)

6 - Audi TT (8J)

7 - Audi R8 (42)

Tu gdzie dudas wkleił znak zapytania musi być cyfra 3 (a zapewne masz coś innego).

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

może być tak, ja miałem tak u siebie, przechodziłem z rns-e na ten z a3

No miałeś miałeś :wink: