Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej rezacze:thumbup: kuźwa dzisiaj zaspałem do roboty jeszcze się nie mogę przyzwyczaić :thumbdown:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: potem napisze te bledy :wink:
Opublikowano
Hej rezacze:thumbup: kuźwa dzisiaj zaspałem do roboty jeszcze się nie mogę przyzwyczaić :thumbdown:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

cze Wladi :hi::siema::siema: przyzwyczaisz się jak będzie sezon zimowy i czas przesunięty :decayed::grin:

Opublikowano

gifs_girls_21.gif

:hi:

Opublikowano

cześć wszystkim Panom :siema::siema: taka panna u boku to najlepiej wstaje się :polew:

Opublikowano
:siema: z rana.
Opublikowano
cześć wszystkim Panom :siema::siema: taka panna u boku to najlepiej wstaje się :polew:

Taka panna u boku to najlepiej staje:naughty: a nie się wstaje:decayed:

Opublikowano

siemka :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema: sprawdzałeś panowie odnośnie wczorajszej sprawy oleju jest powyżej przerywanej kreski na bagnecie i mocowanie jak i bagnet sprawny to co dalej robić?
Opublikowano

panowie nie ma ktoś na zbyciu prawej przód wiążki drzwi z pakietem światło?

Opublikowano
:siema: sprawdzałeś panowie odnośnie wczorajszej sprawy oleju jest powyżej przerywanej kreski na bagnecie i mocowanie jak i bagnet sprawny to co dalej robić?

no to jedynie wal do mechanika i niech zerknie ocb, bo tak na odległość to ciężko powiedzieć :kwasny:

Opublikowano

no to jedynie wal do mechanika i niech zerknie ocb, bo tak na odległość to ciężko powiedzieć :kwasny:

Jak jest za duzo oleju to trzeba go odessac bo uszczelniacze poleca ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Dokladnie, tylko ciekawe dlaczego jest go za duzo:whistling:

Opublikowano

Szukam dekla,do lewego xenona przetwornica jest pod spodem.

Opublikowano
Szukam dekla,do lewego xenona przetwornica jest pod spodem.

Napisz do kolegi Niewek:wink:

Opublikowano

nie no oleju nie jest za dużo bo jest powyżej przerywanej kreski a poniżej górnego zagięcia na bagnecie więc jest w normie chyba tak?

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

dzwoniłem jeszcze do mechanika ojca znajomego to powiedział że jeszcze ewentualnie można odpiąc klemę minusową i odczekać chwile i podpiąć ale nie wiem czy jest to dobry pomysł?

Opublikowano
nie no oleju nie jest za dużo bo jest powyżej przerywanej kreski a poniżej górnego zagięcia na bagnecie więc jest w normie chyba tak?

---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ----------

dzwoniłem jeszcze do mechanika ojca znajomego to powiedział że jeszcze ewentualnie można odpiąc klemę minusową i odczekać chwile i podpiąć ale nie wiem czy jest to dobry pomysł?

nie sądzę bo skoro wywaliło błąd to z jakiegoś powodu

Opublikowano

ale pompa raczej to chyba nie może być bo od momentu zapalenia kontrolki wczoraj zrobiłem jeszcze jakieś 20km może czujnik ciśnienia oleju do wymiany i ewentualne sprawdzenie ciśnienia u mechanika? Bo po 20km silnik by się nie zatarł i palił normalnie dzisiaj?

Opublikowano

Poda mi ktoś nr tego przycisku do blokowania drzwi w tunelu Usa?