Opublikowano 26 Września 201312 l a ja dzisiaj bylem ogladac B6 zapomniał gosciu tylko mi powiedziec ze maska ma inny kolor niz reszta auta i zderzak jest inny niz maska i reszta auta dobrze ze w Łodzi stała to sie tak nie uruchomiłem a mówił że maska ma ten sam kolor co reszta? :polew::polew::polew: Elo Maniaki
Opublikowano 26 Września 201312 l a ja dzisiaj bylem ogladac B6 zapomniał gosciu tylko mi powiedziec ze maska ma inny kolor niz reszta auta i zderzak jest inny niz maska i reszta auta dobrze ze w Łodzi stała to sie tak nie uruchomiłem a mówił że maska ma ten sam kolor co reszta? :polew::polew::polew: Elo Maniaki to na ten temat nic nie poweidzial
Opublikowano 26 Września 201312 l panowie i panie ma ktoś jakiś patent dobry na lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej bo już Mnie denerwują te blaszki w klapie można je usunąć i coś inne wstawić żeby było wsuwane powiedzmy na te lampki podświetlenia? robił ktoś coś takiego?
Opublikowano 26 Września 201312 l Wymień lepiej na ledowe i będziesz miał spokój.mi tez sie blaszki ulamaly i wymieniłem to w cholerę
Opublikowano 26 Września 201312 l ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów?
Opublikowano 26 Września 201312 l Wymień lepiej na ledowe i będziesz miał spokój.mi tez sie blaszki ulamaly i wymieniłem to w cholerę tylko on ma Sedana
Opublikowano 26 Września 201312 l ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? Kupujesz ori cale lampki ledowe w aso za ok 50pln/szt. Ksztaltem sa takie same jak na zarowke. Tez sa chyba na blaszki. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 26 Września 201312 l ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach
Opublikowano 26 Września 201312 l ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach tu bym sie z toba nie zgodzil bo ja akurat musialem miec rezystor u siebie:wink:
Opublikowano 26 Września 201312 l Ja mam z jednej strony chinska kamerke a z drugiej ori lampke led i rezystorow nie musialem podlaczac Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 26 Września 201312 l ja żarówki led mam włożone bo jak wygląda podłączenie ledów ori? Nie ma już tych dwóch blaszek? I co trzeba wymieniać przy ledach ori poza dołożeniem rezystorów? w B6 nie potrzebujesz rezystorów przy ori lampkach tu bym sie z toba nie zgodzil bo ja akurat musialem miec rezystor u siebie:wink: a to nie wiem czemu, zasadniczo nie trzeba
Opublikowano 26 Września 201312 l Ja właśnie przed chwilą założyłem nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022 Nic nie musiałem robić oprócz jednej rzeczy. Niby lewa prawa i miało być ok ale lewa mi nie świeciła. Rozebrałem, płytkę odwróciłem żeby były bieguny odwrotnie, złożyłem i śmiga.
Opublikowano 26 Września 201312 l Ja właśnie przed chwilą założyłem nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022 Nic nie musiałem robić oprócz jednej rzeczy. Niby lewa prawa i miało być ok ale lewa mi nie świeciła. Rozebrałem, płytkę odwróciłem żeby były bieguny odwrotnie, złożyłem i śmiga. http://imageshack.us/a/img10/269/lr17.th.jpg Tak jest w nie ktorych vinach trzeba obracac a w nie ktorych smiga od razu Sent from my телефон
Opublikowano 26 Września 201312 l Mnie ledy ori nie urządzają jak są też na te dwie blaszki podłączane ja bym chciał te dwie blaszki wogole zlikwidowac i dac jakies wtyki zamiast tych blaszek do lampki bo już nie pierwszy raz mam z jedna problem a mam wlozone ledy z can busem ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- a powiedźcie mi jeszcze jakbym chciał wymienić te gniazdo jedno z dwiema blaszkami od lampek to da radę same czy trzeba z całą blendą bo przy jednej blaszce sie plastik stopił i jak się wymienia te gniazdo to jest już z dwiema nowymi blaszkami czy trzeba przekładać stare blaszki w miejsce nowego gniazda lampki tablicy?
Opublikowano 26 Września 201312 l Bo Tomek ma tyl z B7 Sent from my телефон :grin: no mam tyl z b7 a tak naprawde jak podlaczylem to wywalalo mi blad i po zamontowaniu rezystora bylo git