Opublikowano 28 Grudnia 201312 l evrybady :banan::banan: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Ja już wtedy miałem dosyć po 0,7 Grantsa i połowie 0,7 żołądkowej:grin: ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- atention atention skrzydełka ojeban.. bimber tyz:decayed::grin:Ale Ci yebne i nic nie zostawiłeś?
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l atention atention skrzydełka ojeban.. bimber tyz:decayed::grin: a dla mnie w morde jeza:decayed:
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l trzeba do KFC podjechać jak zbrakło Te z kfc się nie umywają do Dońkowych tzn do żonkowych Dońkowych...czy jakoś tak:polew:
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l jak zbrakło to żebyś nie był głodny to trza skoczyć do KFC, nie wątpię że żonowe Dońkowe lepsze
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l A ja precle z browarkiem tylko - ale bida to co tak slabo u ciebie:doh:
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l A ja precle z browarkiem tylko - ale bida to co tak slabo u ciebie:doh: ni ma chetnych do przelewania
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Mikaszi co Ty tam pokazujesz w ciekawych aukcjach przecież chłopaki mają taniej te lustra:decayed:
Opublikowano 28 Grudnia 201312 l Cena z ofertą więc może da sie wyrwać taniej a po za tym jak ktoś szuka w UK to odchodzi koszt wysyłki z PL Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Napisz do gościa że mu zapłacisz bezpośrednio paypalem po za ebajem i ze nie zależy ci na szybkiej wysyłce i gość odrazu cenę o 20-30 opuszcza , trzeba wiedzieć jak do sprawy podejść żeby zyskać a nie stracić Sent from my iPhone using Tapatalk